Az éhezők viadala. Mi a véleményetek erről a könyvről?
Mi a véleményetek Suzanna Collins: Az éhezők viadala című könyvről? Megéri megvásárolni? A minap néztem és elég borsos az ára..és elég vastag is. Szóval megéri? Előre is köszönöm. :)
15/L
Az, hogy milyen vastag egy könyv, az manapság nem mérvadó, főleg nem a tiniregényeknél. Az éhezők viadalában másfeles sorköz van, harmad ekkora se lenne a könyv, ha normális sorköz lenne.
Amúgy nem olyan rossz könyv, el lehet rajta szórakozni... de pont azért mert ilyen pofátlanul van nyomtatva, egyetlen nap alatt el lehet olvasni, nem hiszem, hogy megér ennyi pénzt, mert amúgy tényleg aránytalanul drága.
De ha tényleg vagyon érdekel, akkor vedd meg.
szia! Ha tetszett a film, akkor a könyv is tetszeni fog, sokkal több részletet megtudhatsz, izgalmas, letehetetlen könyv!!! Szerintem megéri megvenni, bár én elektronikus formában olvastam, de ha lesz pénzem biztos megveszem majd! :)
21/L
Megvetted? Hiba volt. Az egész sztori egy kuurvanagy Battle Royale-Stephen King koppintás. Ha jó könyvet akarsz, olvasd el ezt: [link]
A film is elég nagy FAIL volt, de élveztem, mert barátnőimmel néztem :DD Vicces volt, hogy a főszereplő csaj alszik, eszik, tüzet gyújt, de közbnen mellékesen öten meghalnak XD Az egyszemszöges dolog a legnagyobb hiba az egészben. De azért jó olvasást xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!