Ötletbörze! Írnátok olyan témákat amik érdekelnek titeket?
Szeretnék írni pár novellát vagy egy regényt(írós kedvemben vagyok)és jól jönne egy kis inspiráció amit kisebb ötletek formájában szeretnék megkapni:)
Lehet egy alatpsztori,egy karakter,egy név,egy jelenet,egy helyszín,egy idézet,bármi ami eszetekbe jut!
Legyen jó sok,hogy az erre tévedők is tudjanak min csámcsogni:)
Szerintem próbáld meg összedolgozni vele. Ha nem megy, akkor legfeljebb kitörlöd. Érdekes lenne ez a két stílus vegyítve. Lehet, hogy pontosan azért olvasnák el.
Én például élek-halok a romantikus könyvekért (és én magam is olyat írok) , de nem riadok vissza a thrillertől, horrortól sem. Valószínűleg kedvem lenne olvasni a sztoridat! :)))
Megpróbálom:)Már van is pár elképzelésem róla.
Jöhetnek az ötletek még nyugodtan:)
Előző vagyok.
Na? Hogy megy? Sikerül a romantikus szál? Esetleg bele lehetne olvasni valahol? :D Nagyon kíváncsi vagyok! :)
Szia:D Egészen megyeget,majd ha kész lesz elküldhetem privibe ha akarod:)
Az írása közben megtámadott és lefegyverezett egy gigantikus ihletáradat és egy csomó témából mindenfélét összeírtam -.- (egész nyaram elment velükXD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!