Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ötletbörze! Írnátok olyan...

Ötletbörze! Írnátok olyan témákat amik érdekelnek titeket?

Figyelt kérdés

Szeretnék írni pár novellát vagy egy regényt(írós kedvemben vagyok)és jól jönne egy kis inspiráció amit kisebb ötletek formájában szeretnék megkapni:)

Lehet egy alatpsztori,egy karakter,egy név,egy jelenet,egy helyszín,egy idézet,bármi ami eszetekbe jut!

Legyen jó sok,hogy az erre tévedők is tudjanak min csámcsogni:)

2012. ápr. 4. 23:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld meg összedolgozni vele. Ha nem megy, akkor legfeljebb kitörlöd. Érdekes lenne ez a két stílus vegyítve. Lehet, hogy pontosan azért olvasnák el.

Én például élek-halok a romantikus könyvekért (és én magam is olyat írok) , de nem riadok vissza a thrillertől, horrortól sem. Valószínűleg kedvem lenne olvasni a sztoridat! :)))

2012. ápr. 15. 17:24
 12/17 A kérdező kommentje:

Megpróbálom:)Már van is pár elképzelésem róla.

Jöhetnek az ötletek még nyugodtan:)

2012. ápr. 16. 21:57
 13/17 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Na? Hogy megy? Sikerül a romantikus szál? Esetleg bele lehetne olvasni valahol? :D Nagyon kíváncsi vagyok! :)

2012. aug. 22. 10:50
 14/17 A kérdező kommentje:

Szia:D Egészen megyeget,majd ha kész lesz elküldhetem privibe ha akarod:)

Az írása közben megtámadott és lefegyverezett egy gigantikus ihletáradat és egy csomó témából mindenfélét összeírtam -.- (egész nyaram elment velükXD)

2012. aug. 25. 03:54
 15/17 anonim ***** válasza:
Azt nagyon megköszönném! :)) Örülj csak neki! :DDD Addig jó, amíg tudsz írni! :D És most legalább volt rá időd! :D
2012. aug. 26. 19:07
 16/17 anonim válasza:
Írhatnál szakadt farmeros csúcsosra zselézett hajú, mobiltelefonnal összenőtt korcsokról, akik azt hiszik hogy különböznek egymástól, holott nagyon is egyformák....
2017. ápr. 14. 01:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Ebből a sztoriból lett valami, kérdező? Wattpadon elolvasható esetleg?
2021. jan. 13. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!