Mennyi idősen olvastad te magad vagy a gyermeked a Harry Potter első kötetét?
Hupsz.
Tegnap a 8 éves kisfiammal hazajöttünk, és kérte, hogy menjünk át a könyvtárba. Ebben még semmi meglepő nem volt, de fél óra keresgélés után sem talált semmit, mire végre kibökte, hogy mit keres (persze a meséknél kereste, szerzőjét sem tudta) - ő Harry Pottert szeretne olvasni, mert az varázslókról szól. Mondtam neki, hogy ez egy kicsit azért más, mint a mesék varázslója, de nem zavarta. Aztán nekiült, és elolvasott belőle 76 oldalt.
Na jó, majd alakul :)
Miért "érdekes, hogy így érdeklődik"?
Igazából fogalma sem volt róla, hogy mi ez, őt szerintem csak a varázslók ténye ragadta meg.
Nem a 4. rész, amikor visszatér Voldemort? Mert az már durva (volt nekem).
Valahogy én az egyet sosem olvastam csak filmben láttam
Aztán nyáron miután a 7/2-t láttam újból elolvastam az összeset :D
16/F
8-9 éves lehettem :) Emlékszem hajnalban csak azért felkeltem, hogy olvashassam a könyveket :) Meg persze fekvés után a takaró alatt zseblámpával :D Most 18 vagyok és a mai napig szívesen olvasom :) Eddig nem volt olyan nyaram, hogy nyáron ne olvastam volna újra az összes kötetét :)
A kisfiadnak pedig jó az ízlése :) Olvastam neten, hogy a Harry Potter kötetek olvasása nagyobb teljesítmény elérése ösztönzi a kicsiket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!