Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek a SzJg-ben Reni...

Szerintetek a SzJg-ben Reni és Cortez fognak szakítani? Ha igen, melyik részben?

Figyelt kérdés

Én olvastam a 6-ot,abban nem tűnik úgy,hogy szakítanának.A barátnőim szerint sem fognak. Csak hát most C elutazott,azt nem látják egymást 85 napig. De sztem ha szakítanak,akkor az a 7.elején lesz és utána ki is békülnek.

De várnám a ti véleményeteket is!

2012. márc. 31. 14:25
1 2
 11/16 anonim válasza:
szerintem tuti hogy a 7 közepén, elején összevesznek és talán valamejikük összejön valakivel de a 8 közepén, végén 1000000000 százalék, hogy összejönnek
2012. máj. 16. 17:27
 12/16 vörös98 ***** válasza:
Szerintem a 7. részben valahol összevesznek, mondjuk nyáron valamivel a Reni megismerkedett, majd mindkettő féltékeny lesz, aszt bumm, szétmennek
2012. máj. 20. 14:28
 13/16 anonim ***** válasza:
Neeem nem fognak szakítani. Már mindenki a 6-ban is arra tippelt, hogy szétmennek, de nem. Ők szeretik egymást és sokat vártak arra, hogy összejöjjön ez az egész. Ja és szerintem ez a "mikor szakítanak" dolog egészen a nyolcig fog tartani. De nyugi a vége úgyis happy end lesz.
2012. aug. 7. 20:01
 14/16 anonim válasza:
nem....legalábbis az egyik barátnőm már kiolvasta és azt mondta hogy nem fognak szakítani hosszú időre sőt a végén meg........nem mondom el :)(de lehet hogy már tudod is ) ;) azt hogy veszekedni fognak-e azt nem tudom.
2013. dec. 10. 20:04
 15/16 anonim válasza:
jah és nem biztos hogy nem lesz olyan hogy a 7 közepétől a 8 közepéig mert sunyiban beleolvastam a hetesbe és ott még az volt hogy "cortez elengedte a kezem.."blablabla....
2013. dec. 10. 20:07
 16/16 anonim ***** válasza:
kvakkvakkvakkk! én a hatodik résznél is gondoltam hogy nem fognak szétmenni, de nem is mennek szét :)
2015. júl. 20. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!