Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hány éves kortól ajánlanátok...

Hány éves kortól ajánlanátok az éhezők viadalát?

Figyelt kérdés
13/L Eddig ilyesmiket olvastam: HP, Percy Jackson, Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei, Eragon, Robin Cook könyvei.
2012. márc. 26. 19:25
1 2
 11/14 Alkonyat-Vámpírnapló ***** válasza:
Az én könyvemre az van ráírva, hogy 14 éves kortól ajánlják de én 12 vagyok és egyáltalán nem félelmetes. És ha elolvastad a HP-ket akkor ez is nagyon fog tetszeni. (Bár semmiben nem hasonlítanak) :)
2013. jan. 30. 19:22
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem mehet, főleg az Eragon után. Én olvastam, és elég... hogy mondjam, kegyetlen, főleg a 4. rész. Ha értetted, simán mehet! :)
2013. aug. 24. 10:28
 13/14 anonim ***** válasza:

Én 12-13 éves voltam amikor elkezdtem olvasni ( hozzá tenném én eléggé jól bírom a vért könyvekben és filmekben is )

Szerintem nyugodtan olvasd el . Hatalmas élmény főleg ha nem csak az öldöklést hanem a mögöttes mondanivalót is látod. A 3. részt IS olvasd el ha nagyon brutál legfeljebb elteszed és elolvasod később. A végéről meg csak annyit ,hogy szerintem az nem lett volna hiteles ha mindenki happy és nyuszikkal együtt ugrándoznak a virágos réten XD

Mert ilyen vég csak a szerencsétlen tini romantikus könyvekben van ( tisztelet a kivételnek) mert egy háború ,forradalom igenis veszteségekkel és áldozatokkal jár.

2013. szept. 22. 15:02
 14/14 anonim ***** válasza:
szerintem nyugodtan olvasd el,mert a film is jo, sajnos en ugy jartam hogy meg nem hallottam errol a filmrol, amikor az rtl-n attak, de nagyon megszerettem :D am 12 vagyok es sztem ki lehet birni
2014. márc. 9. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!