Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hány éves kortól ajánlanátok...

Hány éves kortól ajánlanátok az éhezők viadalát?

Figyelt kérdés
13/L Eddig ilyesmiket olvastam: HP, Percy Jackson, Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei, Eragon, Robin Cook könyvei.
2012. márc. 26. 19:25
1 2
 1/14 Vida ***** válasza:
hát én 13 éves vagyok és jelen pillanatban az éhezők viadala a kedvenc könyvem!! :))
2012. márc. 26. 21:13
 2/14 anonim ***** válasza:

Mindenképpen olvasd el, még mielőtt a filmet megnéznéd! Még én sem láttam a filmet, de állítólag, ha valaki úgy nézi meg, hogy nem olvasta előtte a könyvet, lehetnek homályos foltok.

Amúgy nem kell félned tőle, mert nem durva könyv, inkább izgalmas. De az nagyon :D

14/L

2012. márc. 27. 13:42
 3/14 Vida ***** válasza:
igen olyanról én is hallottam hogy aki nem olvasta mielőtt megnézte,az néhány részt nem nagyon értett :)
2012. márc. 27. 16:16
 4/14 anonim válasza:

Nyugodtan olvasd el :)

A film is jó de a könyv... ahhhw :))

2012. márc. 27. 17:20
 5/14 anonim ***** válasza:

Én is mostolvastam a könyvet ( am XD mi ez a nagy Éhezők viadala rajongás? :D ) Nem rosz... .) leginkább a témája fogott meg .) brutál, kegyetlen, és... ahh nem tudom... jó! :)

simán elolvashatod amúgy... így a vándorsólyom után .) ;)

2012. márc. 27. 18:18
 6/14 Vida ***** válasza:
ja egyébként tényleg furcsa hogy mast így hirtelen annyian rajonganak az éhezők viadaláért! :D (köztük én is :P) Peeta <3
2012. ápr. 1. 17:49
 7/14 anonim ***** válasza:

Szia! :)

Utolsó elötti válaszoló vagyok...

Most fejeztem be a könyvet... sacc per kábé 15-20 perce ( mámint a 3.-at)

durva... nekem (bár lehet hogy csak azért, mert túlságosan beleélem magam mindenki helyzetébe :D ) lélekromboló... semmi happy end ( én legalábbis ezt nem nevezem annak) csak kegyetlenség.... :/ áhh csalódtam benne egy kicsit... az első 2 köny jól sikerült... de a 3.-at már ( ha megcsinálják a filmet ) 18-as karikával ( min. 16-ossal) fogják leadni... ( bár az első film is 16-os... ez meg annál sokkal szörnyűbb... komolyan hányingerem van a kegyetlenségtől....) Szerintem igazságtalan az egész... már Katnisst ( a főszereplő lányt) sem tudom kifejezetten jónak beállítani.. olyan számító... és áhh nem tudom.. de komolyn mondom... még ha az 1. ( max 2. ) részig elolvasod... szerintem a 3. at hagyd későbbre...

2012. ápr. 2. 22:57
 8/14 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló mi volt olyan kegyetlen benne? Próbáld már meg nem lelőni a poént vagy a végét. Azt tudom hogy lázadásról szól a Kapitólium ellen de mi olyan kegyetlen benne? Tul sok az öldöklés vagy mégis mi?
2012. ápr. 3. 20:48
 9/14 anonim ***** válasza:

Szia, én nem az előtted lévő legutolsó vagyok, de szerintem arra gondolt, hogy kiket, és hogyan ölnek meg. A harmadik könyv eléggé depressziós hangulatú szerintem, és igen, köze van ehhez az öldöklésnek, de főként az emberek érzelmei miatt van.

Katniss eléggé kétségbe van esve, aztán már még inkább magába roskad. De a végén Katnissnak és a választott pasijának jó élete lesz. Lesz gyerekük, nyugodt életük, a másik srác is meglesz, bár nem tudni, hogy az évek során milyen lett a kapcsolat a másik sráccal, mert nem igazán említik meg.

Remélem ezzel nem lőttem le semmit. Direkt nem írtam neveket, csak egyik srác, meg másik srác :D

Bár nekem nem tetszett akit választott a Katniss, de ez már egyéni probléma.

Happy End tényleg nincsen minden irányból, de így csak élethűbb lett a befejezés. NE egy tiszta " és boldogan éltek, míg meg nem haltak" dologra gondolj, mert akkor csalódni fogsz a végében. De szerintem megéri elolvasni.

2012. ápr. 4. 18:06
 10/14 anonim ***** válasza:
Figyelj szerintem is elolvashatod. De csak ha elég érettnek gondolod magad hozzá. És ígérd meg nekem minden kérdésen elgondolkodsz ami eszedbe jut az olvasása közben, mert ha rájössz mi is az egész lényege akkor biztosíthatod mindenki számára, hogy nem lesz az egész story egy elcsépelt baromság mint pl Twilight amit annyira hasonlítgatnak hozzá. Ha azért akarod olvasni mer arra vagy kíváncsi melyik sráccal marad végül Katniss akkor inkább hagyd...
2012. ápr. 10. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!