Slora kérdése:
Hány éves kortól ajánlanátok az Éhezők Viadalát és a Trónok Harcát?
Figyelt kérdés
2012. febr. 16. 19:14
1/10 pagan válasza:
A trónokat most olvasom,háát,nem is tudom,én 16 os karikát adnék neki mert vannak durva dolgok benne,sok szex meg fejlevágások,de lehet túl szigorú vok:)
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. febr. 16. 20:33
3/10 anonim válasza:
Egyetértek a 16-os karikával a Trónok harcánál, és kb. ugyanilyet raknék az Éhezők Viadalára is.
Bár nem hiszem, hogy években ki lehetne ezt fejezni. Mindkettőhöz inkább egyfajta érettésg kell, ami nem feltétlenük kor függő. Én például 16 évesen biztosan utáltam volna a Trónok harcát, most 28 vagyok és tetszik.
4/10 anonim válasza:
Én az Éhezők Viadalát olvastam. Ez szerintem egyéntől függ, hogy ki hogy áll a gyilkoláshoz, de egy 14-16 kor biztos minimum. Én most olvastam, és mivel találkoztam már durvább gyilkolásokkal is nem igazán borzadtam el.
(15/l)
5/10 anonim válasza:
Az Éhezők Viadalát 16 éves kor alatt nem ajánlom a gyilkolászás miatt,elég durva részek vannak benne
Sztem a 3 könyv közül ez a legdurvább
6/10 anonim válasza:
Én 14 évesen olvastam az Éhezők viadalát, szerintem nem volt korai, bár lehet, hogy később majd ha újra elolvasom másként fogom az egészet értékelni, átérezni.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Engem ezek az öldöklős részek annyira nem ijesztenek meg,már sokat láttam a tévében,és olvastam is durvább gyilkosságokat
2012. febr. 20. 17:26
8/10 anonim válasza:
Az éhezők viadalában igazából nekem nem is nagyon maradtak meg ezek a részek. Azt hiszem az esetek többségében kb. 2 mondattal elintézi, amit ha nem képzelsz el nagyon erősen "nem árt meg". Csak mondjuk ezekből van vagy tizenöt.
9/10 anonim válasza:
A Trónok harca 16 karikájával egyetértek, viszont az Éhezők Viadalát én 12 évesen olvastam, és minden oké volt. Bár most vagyok 13, de a Trónok harca megvolt, meg egy csomó más is. Sokan mondják egyébként, hogy legalább öt évvel érettebb vagyok a koromnál, ezért szerintem nem annyira korfüggő, inkább az, hogy fel tudod-e fogni értelmesen. Meg a Trónok harca amúgy is elég hosszú, ahhoz kell egy alap érettség, hogy egyáltalán neki kezdj. És nem túlzok, ha azt mondom, hogy öldökölősebbet még nem nagyon láttam/olvastam. Az író előszeretettel teszi el láb alól a főszereplőket is!
10/10 smile_like_a_minion válasza:
A trónok harcát még nem olvastam, de az Éhezők viadala simán lehet 12 karikás. Nincs benne semmi olyan komoly dolog. Persze gyilkolás van benne (ha már egy viadalról szól...), de ez személyiségtől függ. Ha te érett vagy, és megérted, nem parázol be pár ilyen jelenettől simán mehet. (Főleg hogy te már elmúltál 12) :) amúgy szerintem az ÉV-t nagyon fogod szeretni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!