Mi a véleményed Lakatos Levente, Vass Virág, Szurovecz Kitti és Fejős Éva könyveiről?
Lakatos valamelyik könyvének az első 3 oldalát olvastam (neten), hát ekkora sz.rt még nem láttam.
26/F
Lakatos Leventétől elkezdtem olvasni a Barbibébit mert annyian dicsérték. Észrevétel: Az író jól ír, de nem nevezném kimondottan irodalmi alkotásnak azt, hogy egy p*csa (nincs rá jobb szó) hogyan fajtalankodik erősen illuminált állapotban nyilvánosan egy biliárd asztalon...
Szurovecz Kitti: Gyémántfiú, Fényemberek, Borostyánkönyv (31. fejezet) A GYémántfiú nagyon jó, viszont a Fényemberekben csalódtam. Ezt nem fejteném ki bővebben.
Vass Virág: A Vulévu van tervben, de előtte még be kell fejeznem A Nyomorultakat! :D
Fejős Éváról nem tudok nyilatkozni
14/L
Én imádom a Fejős Éva könyveket. Nem tudom megmondani, hogy miért is. Lakatos Levente Barbibébije szerintem nem jó, mert nem jut sehova a dolog, és eléggé trágárul ír.
21/L
Meglátszik, hogy mindegyikőtök csak az első fejezetet olvasta el Lakatos Levi könyvéből. Az első fejezet után nekem is az volt a gondolatom, hogy "Ó te jóságos Isten, ezt inkább nem is olvasom tovább" de aztán mégiscsak tovább olvastam...és egyszerűen nem tudtam letenni. A könyv megdöbbentő és elrettentő pontossággal mutatja be egy ember útját az öntudatosságtól a totális leépülés felé, és hogy milyen fontosak a barátok. Van mondanivalója. Az első fejezetre pedig mindenképpen szükség volt ahhoz, hogy később jobban megértsük a sztorit. Levente másik könyvével, a LoveClub-bal ugyan ez a helyzet. Az első fejezet alig szól valami értelmesről, de utána beindul, és szintén nem lehet letenni. Ez a könyve pedig arról szól, hová süllyedhet egy ember, ha kiskorában nem a megfelelő neveltetést kapja, vagy a szülei nem figyelnek rá eléggé. Illetve hogy hová vezetnek a lelki gondok, az önmarcangolás, a folyamatos rettegés attól, hogy mi van, ha az embert nem fogadják úgy el, ahogyan szeretné. Ezek a dolgok képesek egy igazi szörnyeteget faragni az emberből. Szóval ne a borító (vagy az első fejezet) alapján ítéljetek. Ezek igen is jó könyvek.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!