Agatha Christie könyveiről mit gondoltok?
Nem azt mondtam, hogy kettőt olvastam, hanem hogy már a másodiknál ráéreztem a logikájára:)
Olvastam az Orient Expresszt, A Gyilkosság Mezopotámiábant(ez volt az első kettő), ezenkívül a Halál a felhők fölött és a A fogorvos széke c. könyvét.
Én nagyon szeretem. Pontosan azért, mert kiszámítható a cselekmény. De nem gondolom, úgy, hogy a könyvei teljesen egy stílusúak, élvezem a karakterek jellemzését és a történetek sodrását. Legtöbbször a gyilkos kiléte is meglepő, és amennyire lehet elhúzza, hogy az olvasó kitalálja, ki volt.
Gyakorlatilag az összes könyvét olvastam, belevágtam, hogy angolul is elolvassam, de abból semmi sem lett. :o) Zseniálisnak és egyedinek tartom, mint írót. A könyveiből készült filmeket is képes vagyok bárhányszor újra és újra megnézni (pedig tudom, ki a gyilkos). :o)
Aki viszont ezt nem szereti, minden könyvet csak egyszer olvas el, minden filmet csak egyszer néz meg, annak talán tényleg olyan érzés lehetnek a művei, mintha mind egyforma lenne. Szerintem nem egyforma és engem magával ragadnak a könyvei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!