Mi a véleményetek Leslie . L. lawrence (lörinc . L. lászlo) könyveiröl?
Figyelt kérdés
2012. jan. 17. 17:29
1/7 anonim válasza:
Nem rosszak, olvastam párat tőle. Volt, hogy egy huzamra elolvastam egy könyvét, de valahogy nem tartozik a kedvenceim közé.
De ha unatkozom, akkor szívesen olvaosk tőle.
2/7 anonim válasza:
Jó párat elolvastam, de meguntam, mert sablonosak.
Utazás, gyilkosságok, szex, gyilkosságok, végül mindenki egy helyre tömörül és elmeséli a sztori hátterét.
3/7 anonim válasza:
Én szeretem őket. Igaz egymás után sokat tényleg nem lehet elolvasni, mert különben már a negyedik oldaltól lehet számítani, mi fog történni a következőben - de olyan két-három havonta egy-egy könyvét el szoktam olvasni. Sablonos kicsit tényleg, de én szeretem nagyon :)
4/7 anonim válasza:
Én is imádom a szerőt,gyors egymásutánban olvasom a könyveit.Igaz,hogy sablonosak,de ennek ellenére mindig tud újat mutatni,legalábbis nekem.Eddig egyetlenegy könyvére sem mondhattam hogy rossz vagy unalmas lett volna.
5/7 Éböl hadnagy válasza:
Ugyanolyan szinte az összes, persze a helyszín és a szereplők másak. Egyébként jók nagyon. Izgalmasak és szórakosztatóak
6/7 anonim válasza:
Olvastam 2-3 könyvet tőle, tetszettek, de egyébként nem olvasok ilyeneket.
7/7 anonim válasza:
Az alap séma valóban ugyanaz, de mégis zseniálisan fel tudja építeni a sztorikat úgy, hogy ne legyen az az érzésed, hogy ha egy könyvét olvastad, akkor az összeset olvastad. És minden könybébe belecsempész egy kis tanítást, egy kis ismeretterjesztést, hol történelmi, hol keleti kutúra, hol vallási témakörben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!