Te melyik Roxforti házba tartoznál legszívesebben?
Hollohát/Griffendél
Hollóhát:Okos vagyok, és igyekszem.
Griffendél: Mindig bátor vagyok, nem bújok anyuci szoknyájához, szóval szerintem leginkább Griffendéles vagyok.
A "szorgalmasak" inkább a Hugrabugra igaz. Mivel nekik semmi extra nem jutott, ezt szorgalommal próbálják kompenzálni.
Én Hollóhátas lennék, de a Pottermore-on Mardekáros lettem, és a Süveg nem hazudik. :D
Griffendél :)
Amúgy a Teszlek süveg dalát sem kell teljesen komolyan venni mert pl. azt mondja hogy a Mardekárba a ravaszak és agyafúrtak kerülnek, hát Crak és Monstro nem voltak valami hűde agyafúrtak, vagy ravaszak
és Malfoy se annyira
Hermionénak ezen az alapon meg a Hollóhátba kellett volna kerülnie :) (persze mint azt az ötösben mondta eredetileg oda szánta a süveg)
amúgy ezt most olvastam
"A Hugrabug-házban nagyra tartott értékek a hűség, becsületesség, sportszerűség és tisztességes munka. A Teszlek Süveg mindazonáltal azokat a tanulókat is ebbe a házba sorolja, akik nem rendelkeznek semmilyen kiemelkedő tulajdonsággal, mivel Helga az egyenlő bánásmód híve volt."
forrás:
te őszintén megmondod a frankót :D
amúgy a wikipédia szócikk azt is írta hogy a becsvágyók is a Mardekárba kerülnek
mondjuk mint mondtam a dalt nem lehet teljesen komolyan venni, hiszen Crak-ra és Monstro-ra a Mardekárosok egyik tulajdonsága sem volt jellemző
meg aztán Lockhart és Hollóhátas volt asszem, pedig ő sem éleseszű, sem szorgalmas nem volt :D
Craknál és Monstrónál talán az játszott be, hogy a családjuk minden tagja odajárt.
Lockhart okosabb volt annál, hiszen rájött, hogyan lehet más életéből megélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!