Te melyik Roxforti házba tartoznál legszívesebben?
Figyelt kérdés
én a Griffendélbe vagy a Hollóhátba2012. febr. 9. 17:45
31/72 anonim válasza:
hát gondolom a hugrabugba azért nem mennek sokan mert nem türelmesek xD
én a süveg szerint:
hugrabug kilőve xD nem vagyok épp türelmes
hollóhát kilőve xD nem vagyok nagyon szorgalmas sem, bár jó a felfogóképességem
Mardekár talán, de nem hinném
Griffendél: hát elég vakmerő vagyok hozzá xD szal oda xD
legszívesebben talán a Griffendélbe, vagy Mardekárba :)
32/72 anonim válasza:
én 13 leszek de még mindig várom a levelet xD Talán véletlen Errol-jal küldték el a levelet, az meg eltévedt útközben xD
34/72 anonim válasza:
húú igazából a mardekár a legkevésbé szimpibb.. a másik 3 közül valamelyikbe.. talán Holóhát vagy Hugrabug
35/72 anonim válasza:
Mardekár :D de csak mert bírom a kígyókat, meg a második részben tetszik a klubhelyiség
36/72 A kérdező kommentje:
30. és 35.
én meg már lassan öt éve várom a levelet XD
2012. febr. 28. 18:40
37/72 A kérdező kommentje:
*32.
2012. febr. 28. 18:41
38/72 anonim válasza:
Egy kicsit mindegyikbe. :D Bár a Griffendélbe talán annyira nem.
39/72 anonim válasza:
Mardekár. Jól áll a fekete :-)
40/72 anonim válasza:
Bátor nem vagyok, úgyhogy griffendél kilőve. Viszonylag okos vagyok, viszont végtelenül lusta :P, úgyhogy hollóhát se lehet. Türelmes végképp nem vagyok, se jámborlelkű, úgyhogy hugrabug se stimmel :DD Mindenképp mardekár, mert imádom a sötét dolgokat, egy kicsit gonosz vagyok, és talán egy picit ravasz is vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!