Vélemény a történetemről? (Blog)
Figyelt kérdés
Egy kérdésemben már kiírtam az első fejezetét a regénynek, most blogban vezetem. Sima tiniregénynek indul, majd megjelenik a szerelem, a fantasy és a kaland.
Remélem, tetszeni fog. Ha érdekel, látogass el a [link] -ra. Köszi előre is! :)
(VAGY kövess az Imagine oldalon: [link]
Szép napot mindenkinek!:)
2012. jan. 31. 11:15
11/14 anonim válasza:
Tetszik a történet! Kár, hogy csak 3 fejezetig jutottál, pedig érdemes lenne folytatnod. És én ezt nem mondom ám akárkinek! =)
12/14 anonim válasza:
Előző vagyok, még annyi, hogy én inkább eltekintenék a fölösleges szőrszálhasogatástól, olyan hibák nem voltak a történetedben, amik miatt ne lett volna élvezhető. Hány éves vagy? Nem tippellek idősebbnek 18 évesnél, egy tinédzsertől pedig ez igenis jó!
13/14 A kérdező kommentje:
17 vagyok, és köszönöm! :)
2012. júl. 5. 16:48
14/14 anonim válasza:
Én sem értem miért kell osztani azt ha valakinek nem tetszik. HA nem fogadod meg az építő kritikákat akkor minek írtad ki a kérdést? (Na persze, nem ez a jó hely arra, hogy hozzáértők véleményezzenek, de ez más kérdés) Azért kár volt létrehozni a kérdést, hogy várd, hogy nyalizzanak neked.
A történeted nem olvastam el. Sajnálom, de ez az "osztogatás" az elején elég rossz képet festett le rólad :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!