Vélemény a történetemről? (Blog)
Egy kérdésemben már kiírtam az első fejezetét a regénynek, most blogban vezetem. Sima tiniregénynek indul, majd megjelenik a szerelem, a fantasy és a kaland.
Remélem, tetszeni fog. Ha érdekel, látogass el a [link] -ra. Köszi előre is! :)
(VAGY kövess az Imagine oldalon: [link]
Szép napot mindenkinek!:)
szerintem unalmas, és túl egyszerű mi fog történni. ezt most csak így egy fejezet elolvasása után mondom. ahhoz hogy rendszeres olvasóid legyenek érdekesebbnek kéne lennie.
és mielőtt beszólsz: ezt tapasztalatból mondom.
Csak egy kérdés: miért osztasz ki mindenkit, kedves kérdező? Most itt az utolsó válaszolóra értem. A kérdésed ez volt: "Vélemény a történetemről?" És ő válaszolt rá... Ez a véleménye, ezt kérted. Úgyhogy ne "oszd az észt máshol"-ozzál itt a 9 éves agyaddal, oké? :)
Az írásod pedig nem rossz, de nem is a legjobb. Össze van csapva az egész, és néhol elég értelmetlenné válik a történet menete. De ezen lehet javítani, ha írás közben odafigyelsz arra, amit írsz. És folytasd tovább, ne hagyd abba! Fő a céltudatosság, és az akarat, e nélkül semmire sem mész az írásoddal.
Szia!
En most olvastam el a torteneted.
Nekem az nem tetszik benne, hogy neha tul reszletesen leirsz egy-egy cselekvest. Pl.: bemegyek, leveszem a kabatom, sapkam, salam, taskam, felakasztom,,bemegyek, leulok, meg mindig megemliteni a Bob Marley- s taskat. Meg nehol talaltam benne helyesirasi hibat.
DE amugy nem rossz, kivancsi lennek ra, mi tortent ezek utan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!