Megválaszolna valaki egy kérdést a Darren Shann vámpírkönyvek kapcsán?
Még a felénél se tartok,ezért NEM AKAROK SPOILERT.Nem szeretem ha akármit megtudok egy könyv történéseiről úgy hogy nem olvastam el,de ez a dolog úgy fúrja az oldalam mint ütvefúró a vasalódeszkát.
Lesz Darrennek vagy Mr.Crepsleynek barátnőfélesége?Nenenenenenenene válaszoljatok!
Csak annyit kérdeznék hogy IGEN? vagy NEM.
Tehát lesz-e benne valami romantika?
Ezt azért kérdezem,mert lány létemre,nem a szívem csücske a műfaj,és lelkileg szeretnék felkészülni.
Nem akarok neveket se...a lány nevét se szeretném tudni(no spoiler^^)És még csak annyi hogy ugye nem lesz elcsépelt,tehát beleillik-e a Darren-hangulatba?
Tehát IGEN? vagy NEM?
Ha azt mondanám hogy "igen" vagy "nem", lelőném a poént és éppen az a lényeg, hogy váratlan legyen nem? :D Ha érdekel elolvasod és megtudod :)
Hanyadik résznél tartasz?
Nagyon az elején,most olvasom a harmadikat:)
Váááh nem bírom ezt a feszültséget!XD
Jó-jó,ne mondd el...arrghXD
De azért jó lenne tudniXD
Juj inkább akkor ne mondd elXD
Csak még jobban izgulnék,így is késni fog az olvasás mert pont olyan időszakban kellett megszereznem a könyveket amikor egy órám se lesz olvasni.
Csak kínoznám magam ha faggatóznékXD
Végigolvastam mindet:)
Nagyon jó volt húúúúúú ilyen befejezést nem vártam volna:D
Nagyon meglepő volt.Egy csomót filozofáltam rajta.
Szép volt a romantikus szál,nem rontott bele a hangulatba egy kicsit se:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!