Milyen új vámpirkönyvek vannak?
Figyelt kérdés
2010. dec. 11. 21:09
1/8 anonim válasza:
Nézz körül a vöröspöttyös könyvek honlapján...
2/8 anonim válasza:
Ulrike Schweikert: Nosferas-Az éjszaka örökösei.
(Nem vöröspöttyös könyv!)
3/8 anonim válasza:
Az újak egyhangúak, mind ugyanarról szólnak. Én a klasszikusokat pártfogolom, pl. Bram Stoker felülmúlhatatlan Drakulája vagy Stephen Kingtől a Borzalmak városa.
4/8 A kérdező kommentje:
kösziiiii :)
2010. dec. 14. 20:43
5/8 anonim válasza:
Szia mit értesz új könyvek alatt a 2010ües könyveket ha igen akkor ezeknek az íroknak ajánlom a könyveit:
Lara Adrian
L. J. Smith
Levy L. Smith
Charlaine Harris
Alyson Noel
Claudia Gray
Stephanie Meyer
ha erdekelne még több könyv látogasd meg ezt az oldalt
www.wampirkonyvek.co.cc
6/8 anonim válasza:
hát :P Vannak a True Blood-os hönyvek :P már 9 rész; akkor ott van Anita Blake a vámpírvadász :P ebből már jóval több; Anna Rice könyvek: Intejú a Vámpírral... stb.; Darran Shan vámpíros könyvei :P Öhh J.R.Ward Fekete Tőr Testvériség sorozat; A vámpír csókja/ölelése/vére/bosszúja/éjjele xD Cat és Bones Sorozat: Félúton a sírhoz, Karó és sírhant, Síri csendben... Hát, hirtelen ennyi jutott eszembe :P
7/8 A kérdező kommentje:
Kösziii :)
2010. dec. 17. 15:05
8/8 anonim válasza:
Mondjuk az alkonyat uncsi tesóm is imádja de én még nem olvastam .na szóval sok féle vanpl:az újhold...
Tina
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!