Érdemes megírnom a könyvet? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Nem rég elkezdtem írni egy könyvet, és már kb. 135 oldal el is készült. Pár barátom olvasta, és szerintük érdekes, és jól meg van írva, de sokszor hallom azt, hogy nagyon nehéz kiadatni a könyveket. (főleg az 1. könyves szerzőknek) Alapból 600 oldalasra tervezem, de nem tudom, hogy érdemes lenne-e befejeznem. Egyébként sci-fi lenne. 15L2012. jan. 6. 18:50
11/13 A kérdező kommentje:
szóval ti elolvasnátok ezt a könyvet?
2012. jan. 8. 21:35
12/13 anonim válasza:
Biztos van egy olyan réteg, aki olvasná. Én nem vagyok egy sci-fi rajongó, de ez érdekesnek tűnik.
13/13 zeronibble válasza:
Tulajdonképpen aki izgulva, az azért, aki fanyalogva, az meg azért :) Persze semmi nem utal arra, hogy ezek egyenlő arányban lesznek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!