Egy haverom ilyen verset írt ma még csak az első versszak van kész a leírásban írom le mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Egy település határában a semmi közepén
Csak a virág a puszta közepén
Bent a faluban a kocsma közepén
Sok részes ember táncol a kör közepén
Ez lenne az első versszaka a versének.
2011. dec. 22. 22:46
2/12 anonim válasza:
Hát nekem nem tetszik... de lehet van ilyen műfaj is :D
3/12 A kérdező kommentje:
A vers további két versszaka
Isznak,pókeroznak,verekednek
Egyszer csak föl kerekednek
Elmennek virágot szedegetnek
Hazamennek aztán letelepednek
Jött az asszony veszekedett
Az ember csak nyekergett
Ilyen az emberek élete
Ezen a furcsa vidéken.
2011. dec. 25. 00:31
6/12 A kérdező kommentje:
Ez a kreppszódia műfaj :D
2011. dec. 26. 21:38
7/12 anonim válasza:
Nekem sem tetszik.
Már az első versszaknak a végén mindig az a hülye közepén szó. Már amikor másodjára megláttam, akkor is idegesített, de 4x... :D
A többi is ilyen nyögvenyelősre sikeredett szerény véleményem szerint...
8/12 A kérdező kommentje:
Ja szerintem is tök béna.Én mondtam neki.
2011. dec. 29. 21:01
9/12 anonim válasza:
nekem olyan érzésem van, minha egy 6 éves kisgyerek próbálgatná a szárnyait, és a versírás volt az, ami éppen felkeltette a figyelmét. Bocsánat a bizalmatlanságért, de nekem eléggé úgy jött le, hogy te írtad a verset, csak hogy, ne téged illessenek kritikával, hanem elsősorban a " barátodat ", ezért úgy tettél, minthe nem te írtad volna.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!