Első autónak mit ajánlanátok? (Alternatívák a leírásban)
Egyiket se vedd a kettő közül, mert mind a kettő 8-10 literen felül eszik.
Daihatsu-t vegyél kis köbcentist 1000-1200 ccm eset.
könnyű is, megy is, alig kajál, és egyszerű mint egy
svájci bicska.
Friss jogsival nyílván nem használnám ki a nagy teljesítményt, éppen ezért írtam, hogy elég a gyengébb változat is. Igen, hallottam, hogy Alfát nem érdemes első autónak venni. Egyébként miért? Én amúgy is Civic fan vagyok, csak megtetszett az Alfa is, és aránylag az is jó árban van. Itt van 1-1 példa, amik úgy tetszenek.
Alfa: [link]
Civic: [link]
Most így hirtelen ezt a kettőt találtam. Múltkor volt egy Alfa alig 500ért, szinte szalon állapotú. De úgy néz ki el is vitték :S Civicből is vittek el párat, mert régen volt rengeteg jó ajánlat. A Hondából inkább a hatchback, esetleg a coupe vonz. A sedan annyira nem. Az már túl nagy.
Azt írtad nem használnád ki a lóerők adta előnyt.
Hidd el nyomnád neki mint az állat.Nekem van egy 75Le kis autóm,legjobb haveromnak meg egy 311Le Subaru imprezája.
Vezettem forgalomba,nagy tempóba ,azért teljesen más,sokkal könnyebben megvan a baj.
Én azt javaslom,hogy ilyen 110Le nézegess első kocsinak,és ne az lebegjen a szemed előtt,hogy csajoknak menőzni meg ilyenek.Tanulj meg vezetni ,egy év alatt meg is fogsz tudni úgy ahogy és utána vegyél valami jobbat,erősebbet.
Ez csak egy tanács,én is örültem volna ha szüleim egy 300Lovas Bmw-t vesznek de ahogy ismerem magamat meg amiket csináltam a kis 75 lovassal,lehet egy nagy verdával már halott lettem volna. 20/F
"alacsony fogyasztás ami számít és természetesen a megbízhatóság"
16-14 éves 160LE autókat nézegetsz úgy hogy számit mennyit fogyaszt? Lesz nagy meglepetés.
Nem tudom mennyit mész egy hónapban, de ilyen benziárak mellett lényegesen jobban jársz ha 1M környékén nézel egy Suzukit és bevállasz a fennmaradóra szolid hitelt.
Olcsó, 300K km-ig semmi baja, alkatrész van, még igy is ér majd pár meglepetés a forgalmi kamerák által küldött bntetések, parkolási birságok és egyebek miatt, amit most nem számolsz.
Én elhiszem hogy a porsche lenne az ideális, de ha 5 kilód van akkor ne akarj porschet.
G astra? 1M ráköltesz még akkor sem lesz kész, a fogyasztásról meg ne is beszéljünk. Ne vegyél sportos autót, mert azt valaki azért vette meg hogy tolja neki, a benzinkúton sirva fogsz fakadni, most felkészitelek rá.
Egyébként ha suzuki nem jó akkor apádra hallgass, egy egészségesebb astra is jó döntés.
A fastra újkorában sem volt egy jó autó, az alfát jól mondják a többiek, nem ajánlott, a hondák meg 1 literrel többet esznek a kategóriatársaikhoz képest (kisebb motorokkal is, nemhogy a VTi).
A helyedben nyitnék a mazda-nissan-toyota háromszög felé, ha a suzukit osztályon alulinak éreznéd.
Na igen jól mondták itt előttem, a sok lovas gép, az bizony sokat is eszik és nem is használod ki.
Nekem 110 lovas Fordom van és hülyére terhelten is, 160-al autópályán se értem a teljesítmény végére. Még csak nem is erőlködik, emelkedőre úgy megy mintha húznák.
Az a baj hogy kicsit kevés az az 500 000.
Ennyiből valami SEAT Ibizát néznék meg, másfél literesnél nagyobb Porsche System motorral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!