Első autónak mit ajánlanátok? (Alternatívák a leírásban)
A civic-ek 90%-a szét van hajtva, de ha a kocsi formája tetszik akkor van még a régi Mitsubishi Colt ami szinte külsőre ugyan az.
Hátránya hogy kis motorral kapható, de ez is bőven elég a közlekedéshez, ha érdekel :)
Nézd át a Corollákat is, egyébként kisfogyasztású sport autót nenagyon keress.
Kezdő autónak sok lóerő teljesen felesleges.
MO-n pedig 1,6 nál sz életbe nemtudsz többet kihasználni.
Ha a közlekedés a téma.
Nekem 95-ös 1.6 esi Civicem van! Első tulajos öreg papától vettem gyönyörű karosszériával, de folyamatosan megfáradtak az alkatrészek, ahogy kicsit "kipróbáltam". 125Le. Szépen pörög. 540-ért vettem, és 1 év alatt 150 körül költöttem rá úgy, hogy a bontott alkatrészek fika összegűek.
értsd:
2 első ülés - 6000.-
lökhárító - 5000.- (színben)
Más kocsihoz képest ez olcsó, és a típushibás alkatrészek is (mint a kerékagycsapágy, vagy a féltengely csukló utángyártottan).
Nekem most állt végre össze. Szeretem, mert sportos, kényelmes, és nem utolsó sorban az 5gen nagyon szép.
AJÁNLOM!
Illetve egy fórumot, ahol mindig mindenben segítenek, és eladó verdákat is ajánlanak:
crxforum.flix.hu
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!