Stahl Judit „Édességek” című szakácskönyve kapható még valahol (Budapest környékén) a DM üzletekben?
Bocsánat, hogy ide írom ki a kérdést, de úgy gondolom, hogy itt remélhetőleg választ is fogok rá kapni:)
Köszi a segítséget!
Valóban a téma nem az ilyen kérdésekre szól, de hogy érdemi választ kapj kérdésedre:
Olyat találtam csak, hogy "Gyors édességek", ez a könyv például a vaterán fent van. De ha beírod a google-ba, több lehetőséget is találsz.
Szia!
Úgy tudom hogy a dm-ben ha van a törzsvásárlói kártyádon 75 pont akkor ingyen kiválthatod ezt a könyvet!
Igen, ma voltam Dm-ben és ki is tudtam nyomtatni a szelvényt, amivel kiválthattam volna a könyvet-ha lett volna, de nem volt, és ezt a pénztárnál közölték csak velem.
A 75 pont persze levonódott, de a szelvénnyel valahol ki szeretném váltani a könyvet, hogy ne menjen "kárba".
Hát igen, kértem is, de azt mondták, hogy nem látják a másik Dm készletét, és nemtudják így felvenni velük a kapcsolatot:(
Hát mondom ez kész...
Ez nem igaz,a készletet valóban nem látja,de telefonálni azért tud.Söt azt is kéne tudnia hogy hozzájuk mokir érkezik.Kár hogy nem kérted el a központ számát.
Ha felmész az internetes lapjukra ott megtalálod az üzletek számát.Hivd fel ami hozzád közel van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!