Milyen könyvet ajánlotok 12 éves lánynak?
Már az itthoni izgalmas könyveimet kilvastam, de nem tudom milyen sorozatot kezdjek.Gondoltam a Topáz-ra, a Geromimo Stilton-ra(de szerintem ehhez kicsit talán idős vagyok),Meg láttam egy olyat hogy a címe Anna új barátja meg a többi.
Szerintetek ezek közül melyik a legjobb vagy tudtok valami izgalmasat másikat?Lehetőleg olyat aminek több része van!!
Darren Shan - Vámpírkönyvek
12 részes; egy srácról szól, aki akarata ellenére vámpír lesz és kalandos utat tesz meg a világot körbejárva.
Amit én is olvastam:
Alyson Noel- Halhatatlanok sorozat
Amit sok helyen olvastam hogy nagyon jó:
Cassandra Clare- Halál ereklyéi sorozat
Leiner Laura- Szent Johanna Gimi 1-5
Maggie Stiefvater: Shiver-Borzongás, Linger- Várunk, Forever- Örökké
De ezeken az oldalakon nagyon sok jó könyvet találsz és még véleményt is írtak róla:
Hát nem tudom, én nem ajánlom Darren Shan könyveit, bár ízlés kérdése persze.... :) Én is elkezdtem, olvasni, mert az egyik barátnőm ajánlotta, hát nem voltam elájulva tőle.. ( De persze én csak 1 könyvet olvastam!) Az a történet, elég primitív, röhejes, és tőmondatokból álló volt, de persze ez csak az én véleménym, sokan szeretik...
Én ezeket ajánlom neked: ( ezeket én is olvastam, és bár elég kritikus vagyok a könyvekkel szenben, én szerettem őket. :)
Harry Potter - ha még nem olvastad volna, egyszerűen muszáj, nagyon jó! Én vagy 3szor elolvastam az összes kötetet :) - Ha csak a filmet láttad, és az nem tetszett, akkor se legyenek fenntartásaid vele, mert a filmeket nem csinálták meg jól, a könyvet képtelenség felülmúlni, vagy akár csak megütni aszintjét... :)
Narnia krónikái - Én ötödikes koromig ki nem állhattam olvasni, de ez után a könyv után, csak úgy faltam a könyveket, megszerettemaz olvasást! :)
Neveletlen hercegnő naplója- ebből is csak egy könyvet olvastam, de úgy emlékszem, nagyon tetszett :)
Penny sorozat - állatos könyvek, ebből is elolvastam egy csomót, amikor annyi idős voltam, mint te :)
hát most ennyi jutot így hirtelen eszembe, ha még tudok valamit ajánlani, írok :)
Előző vagyok :) Eszembe jutott még egy könyv, pontosabban könyvsorozat, amit mindenlánynak el kell olvasnia: Lulu és az igazságsüti sorozat!
Nagyon aranyos, vicces, izgalmas, és szórakoztató! Minenképp olvasd el, csak ajánlani tudom! :)
Lucy Maud Montgomery: Anne otthonra talál
Kedvenc könyvem volt, alig tudtam letenni a te korodban :)
20/L
jacqueline Wilson könyvek. ugyan enm sorozat, de nagyon jó!!!! aztán narnia, nógrádi gábor könyvek, jeanne birdsall: a penderwick lányok...
geronimot ne olvass, én 10 évesen kiolvastam egy könyvet 1 óra alatt, és nem is annyira jók, mert szegény geronimot szinte mindig megbántják, kicsinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!