Milyen könyvet ajánlotok egy 14 éves fiúnak?
Valami jó izgalmas és elgondolkodtató könyv kéne, valami olyan amit télleg szivesen lehet olvasi. Például valami krimi vagy hasonló. Ilyesmiket szerek olvasni viszont az unalmas könyveket utállom.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Lőrinc L. László könyvek:
A Vérfarkas Éjszakája
A Megfojtott Viking Mocsara
Sziget a Ködben
Sindzse Szeme
Nem igazán elgondolkodtatóak, de pokolian szórakoztatóak.
Én 11 éves vagyok és ajánlom a Percy Jackson és az olimposziak c. sorzatot. A Star wars könyveket a Szukits kiadótól, A Harry Pottereket,
krimi: Warhammer 40k
Fantasy:Warhammer
A Szirt krónikái és Dinkafölde sorozatok
Elgondolkodtató:(engem érdekel a filozófia) Micimackó és a Tao, Malacka és a Tao, Micimackó és a filozófusok, Dr. House és a filozófia, és kb. ennyi.
Ja és én is írok most egy elgondolkodtató fantasy-t szal ha megjelenik akkor vedd meg!
Stephen King:
Mobil
Az
Állattemető
Ragyogás
Tűzgyújtó
Cujo
Carrie
(uff hát nem hiába hívják őt a horrorkönyvek koronázatlan királyának :D)
Ha bírod az ilyet, akkor Felméri Péter- A három ufó (nem valami nagy irodalmi mű, de Showder klubb fan ként kötelezőnek érzem, csakúgy mint Kiss Ádám szütyiőjét :) )
hú
én is 14 vagyok :) és legutóbb egy nagyon jó,érdekes, és legfőképp elgondolkodtató könyvet olvastam, bár ez nem krimi ez, egy önéletrajzi könyv mégpedig Marilyn Manson, Út a pokolból c. könyve
azt hiszem ez sokat változtatott rajtam :), persze jó irányba!
AJÁNLOM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!