Milyen könyvet ajánlotok egy 14 éves lánynak?
Sohonyai Edit - Engem szeress!
Sohonyai Edit - Le a csajokkal!
Sohonyai Edit - Le a pasikkal!
Sohonyai Edit - Jasmine
Meg Cabot - Neveletlen hercegnő naplója 1-10. kötet, de vannak olyanok hogy 7 1/2, 4 1/2 bár ezeket nem tudtam olvasni, mert nincsenek meg a könyvtárban.
Beatrice Masini - Rózsaszín balettcipő - 1.kötet Tánclépésben
Beatrice Masini - Rózsaszín balettcipő - 2. kötet Szívügyek
Jacqueline Wilson - 4 kötetes nem tudom hogy vannak sorban: - Mi baj, lányok?
- Szerelmes lányok
- Lányok a pácban
- Lányok késésben
Jacqueline Wilsonnak és Meg Cabotnak még sok érdekes könyve van.
Ezenkívűl vannak a pöttyös könyvek, imádom őket.(:
Remélem segítettem.(:
12l
ha még nem olvastad volna a Harry Pottert, akkor azt, mindenképp ( és ha esetleg fenntartásaid lennének vele szenben, akkor is olvasd el, mert nagyon jó! :))
öhm,, ha szereted a vámpíros történeteket: Twillight ( én mondjuk nem vagyok oda a vámpírokért, de ez a könyv tetszett )
A Burok - iszonyatosan jó, nekem jelenleg ez a kedvenc könyvem, pedig már egy éve olvastam, de azóta sem tudta nálam, egyik könyv se felül múlni :) muszáj elolvasnos !!! :)
Aztán jönnek ugyebár a régi klaszikusok: Jane Eyre, Büszkeség és balítélet- alap, és ráadásul igen szórakoztató :)
Celia Rees - Kalózok! - nekem nagyon tetszett, izgi
Jane Austen magánélete - nagyon izgi, romantikus, és baromi jól van megírva, ezt sem tudtam letenni :)
Hát most így hirtelen ennyi jutott eszembe, de majd még írok, ha tudok neked valamit ajánlani :D
UI: légyszi írd meg, hogy hogy tetszettek, és hogy melyiket olvastad el :) - köszi
Sarah Dessen-Tökéletes, Egy felejthatetlen év
Szabó Magda-Születésnap, Álarcosbál
Pöttyös könyvek, pl.: Fehér Klára-Bezzeg az én időmben, Balázs Ágnes: Feladó: Fekete szivárvány
Charlotte Bronte- Lowoodi árva(Jane Eyre)
Egyéb Könyvmolyképző kiadós, amelyik tartalma tetszik(sok jó van)
Lucy L. Montgomery-Anne sorozat
Lucy L. Montgomery-Emily
(Lucy L. Montgomery-Váratlan utazás)
Nem tudom kitől-Hogyan éljük túl az első...(csókot, mosolyszünetet, meg van még egy)
Patricia Schröder-Csajok és csetepaték sorozat
Lemony Snicket-Balszerencse áradása sorozat(hát olyan amilyen a címben, de kissé mesés.Mármint olyan mint egy nagyobbaknak szóló mese, csak hosszabb)
Tolkien-Gyűrűk ura(ugyan én még nem olvastam végig, de már most tetszik(kb. a 300. oldalnál az 1200ból))
Kerstin Grey-Zafírkék(ez nem tudom mi, de Libri sikerlista 14-18 éves korosztály első helyén áll:DDD)
Agatha Christie-Tíz kicsi néger, Gyilkosság az Orient Expressen, meg még aminek tetszik a tartalma, mindegyik nagyon jó, főleg a Poirot-osak(krimi)
Fejős Éva könyvei(még nem olvastam, de annyit dicsérték...
+ minden amit előttem leírtak, csak nem akarom én is még egyszer leírni...:D
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!