Hogy kezdjek hozzá a romantikus regény írásához?
Figyelt kérdés
2011. nov. 24. 21:48
1/1 k.lau13 válasza:
hát elsősorban találd ki hogy a romantikán belül miről akarsz írni. úgy értem, úgy nem lehet regényt írni, hogy azt mondom egyik délután, hogy na, én most leülök, és írok egy romantikus regényt. Aztán meg egyszerűen írd le. Nem tudom, most mit kérdezel. Azt, hogy hogy kezdődjön, vagy hogy egyáltalán, hogy kezdj neki az írásnak? mert hogy hogy kezdődjön, azt neked kell kitalálni. Hogy hogy kezdj bele, érdemes írni róla egy vázlatot meg ilyesmit, és előre kitalálni, mi fog történni. Aztán a többi már csak rajtad múlik. Bár először inkább bizonyosodj meg arról, hogyí étnyleg van hozzá tehetséged, és stílusérzéked, stb. Már persze ha sikeres regényt szeretnél. ennyit tudok mondani. JÓ ÍRÁST! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!