Elolvastam a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei c. könyvet és azóta nem bírok aludni, teljes rettegésben élek. Ti is így voltatok? :S
Milyen könyv ez? érdemes elolvasni?
miröl szól?
mért vagy retegésben töle?
milyen könyveket olvastál még?
.
én ha elolvasom akor megmondom:)
ki az irója? külföldi amugy?
Ransom Riggs - Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei. Én épp most olvasom. Itt van tartalom:
NewYork Times BestSeller lett :)
Mennyi idős vagy?
Figyu én elolvastam a könyvet(baromi jó volt) és ha valami megijesztett benne akkor azok a képek benne az Üresekről(na ezek tényleg ijesztőek voltak).
Gondolj arra,hogy ez nem igaz történet,ilyen nincs.
Egyébként a történettől ijedtél meg vagy a képektől?
12/L
Én féltem, este még most is félek a rejtélyes árnyaktól. Nehogy megegyen egy üres!
Bár hétvégén néztem a Nosferatut, azóta Orlok gróftól jobban félek:)
Hát én teljesen odavoltam érte. Bár, aki nem bírja az erősebb fantasy-kat, annak nem ajánlom, mert ebben aztán van vér! És főleg olyannak nem ajánlom aki valami olyat keres amiben inkább a szerelemre fokozódik a dolog.
Mellesleg, ez talán a természetem miatt van, nekem nem voltak rémálmaim. Talán első éjszaka így körbenéztem hogy "na, most előugrik-e egy Üres a semmiből? Esetleg meglátogat egy fehér szemű lidérc?", ja és fenntartásaim voltak a vakokkal szemben is. Szóval körültekintőbb lettem az emberekkel szemben. De ez is csak két napig, szóval ne aggódj, ha "edződve" vagy az ilyen könyvekre, hamar elmúlik a hatása. :)
ANNYIRA FANTASZTIKUS EZ A KÖNYV !!!!!!!! Egyszerűen nem lehet letenni szerintem a leghátborzongatóbb rész Portman megölése volt :S de annyira szeretem ezt a könyvet és nagyon várom a folytatást :D
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!