Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei. Ezt már olvasta valaki?
Jó, hogy kiírtad, én is várom hátha még jönnek vélemények, néztem és keresgéltem is kritikákat a neten, de még nem nagyon van, pl. ezt találtam:
Én most olvastam el.nem bírtam letenni.rengeteget olvasok,de rég olvastam ilyen jó könyvet.Különleges történet,összeszedett,néha kicsit zavaros,de mindenre választ kapunk.a képek valami fantasztikusak!én nagyon szeretem az ilyen kicsit bizarr,furcsa könyveket.
19/L
Szerintem nagyon jó, szuperül eltalálta a hangulatot.
A történet jól felépített, izgalmas, érdekes. A könyvet szinte nem tudtam letenni.
A hangulat eleinte kissé hátborzongató, aztán inkább izgalmasba csap át.
Érdemes elolvasni. A képek emelik a könyv minőségét, hozzájárulnak a hangulathoz.
19/N
Szerintem nagyon jó! A sztori alapjában sem lenne rossz, kimondottan érdekes, de a képekkel együtt az igazi, teljesen eltalált, különleges hangulatú az egész könyv, az első laptól az utolsóig egy kincs!
Én gyáva nyúl vagyok, úgyhogy volt, ahol féltem tőle. A rejtélyes árnyaktól a mai napig befoscsizok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!