Láttam egy blogot, amin egy nagy könyvet híresztelnek, amit egy magyar írt, ez most igaz?
Én örülnék egy magyar könyvnek.
Nagy könyv fan vagyok, és hát elolvasnám.
erről beszélek:
Megfogalmazásából ítélve feltűnési viszketegségben szenved. Naaaaagy kööööönyv, HÚÚÚÚÚ.
A Pál utcai fiúk-at is lefordították egy csomó nyelvre, tök ismert. És magyar.
Kertész Imre Sorstalansága díjat is kapott, elég sokan olvasták, ismerik, aztán így tovább, más regényeket, könyveket is...
de ha ez igaz lenne, nem verné ki a szemem több helyesírási, fogalmazási hiba az oldalon..
"Ha igen érdeklődjetek." - az [igen] után kéne egy vessző. meg különben is, milyen dedós mondat ez?!
"Én egy 24 éves férfiú vagyok. És aki kitalált egy hatalmasat. [...]Elhatároztam, hogy én alkotok egyet." - így kb. egy 14-15 éves unatkozó kiskölyök ír. aki azt hiszi, alkotott egy hatalmasat.
"Minden a fejben van, csak papira kell vetni..." PAPIRA?! nem [papírra], esetleg?
stb.
És miért egy ilyen noname blogoldalon van ez? Miért nem a moly.hu-n, vagy bármi hitelesebb közegben? Miért itt? Gépi sablonnal, 14 látogatással. Ha olyan nagy... miért nincs reklámozva?
A Twilightnak is volt reklámháttere, bizony, különben nem érdekelte volna a kutyát sem.
Ez meg itt... "pompázik", na ja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!