Magyar punk konyvek?
wazze, pánkok nem olvasnak könyvet..... nem is nagyon tudnak olvasni....
inkább egy kis kannás bor vagy technocol rapid....
az első vagyok....
hehe te nem vagy punk wazze, én már a 80-as évek óta nyomom, otthagytam az általánost, ittam meg szipuztam az utcán, CPG-t meg Kreten-s nyomattunk a kazettás magnóból, gusztustalankodtunk a szökőkútban és biztosítótűt szúrtunk a fülünkbe..... azok voltak a szép idők.... :)
te meg itten olvasni akarsz mi?
b@zdmeg,en csak olvasni akarok egy konyvet,ami tenyleg teccedjen,azert gondoltam h ezt elkezdhatnem ,es engem az mit kene erdekelyen h othagytad az altalanost :P? en nem hagyom ot,nem vagyok egy kozepes tanulo sem,de nincs mit csinalyak csak suliba menni,mert nincsenek olyan haverjaim,akkikkel piazgassak (sajnos...)ugyhogy ne pofazz itten,mert sztem neked van tapasztalatod az eletben,de en ismerem azt (8 honnappal ezelott,nm hittem volna hogy igy fog alakulni az letem,es ezk 2 szemelynek koszonhetem x-( )en sanos nem akkor szulettem,es nem azon a helyen,ami sztem nm az en hibam:P
szoval meg most sem eretem mi a baj?az h el akarom olvasni a tortenetet annak a stilusnak amit en meg sajnos manapsag egyre kevesebben kepviselnek?sztem maga (:P) be ken fegja a szajat,mert igaz nagy evkulombseg van koztunk,de en legalabb tom azt,h mi az h muveszet,es ertekelem,mert ebben a rohat vilagban (!!!) meg az maradt sertetlen!!remelem felfogta!!!
amugy a linket kuldonek nagyon szepen koszonom (veled meg jol is egyezhetek:P:P:P)
megin az első vagyok
hallod te csaj vagy? mer akkor akár találkozhatnánk is... meg ilyesmik....
hát ez az, 30-on felül vagyok, te meg gondolom 15 vagy hasonló.... :(
pedig ha jó csaj vagy sunáználak.... :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!