Mit éreztél, amikor megtudtad, hogy Dumbledore meleg volt? Mit gondolsz róla?
Először meglepődtem, de aztán szinte teljesen elfelejtettem. Rowlnig hál'Istennek nem vitte bele túlságosan ezt a vonalat a könyvébe (jó, Dumbledore-nak vannak benne fura dolgai, de ettől még nem hittem volna melegnek), szóval nem érdekel. Különben is, ő már olyan magas szinten mozgott a mágiában, meg egyébként is, hogy inkább volt aszexuális, mint meleg, még ha az alapvető hajlama szerint az is volt.
Ha megfigyeled a történelmet, akkor az ilyen nagy gondolkodók, mint Buddha vagy Jézus például, mindig mellőzték a szxualitást, mert egyszerűen agyilag már annyira más szinten mozogtak, mint egy átlagember, aki el nem tudja képzelni, hogy valaki hogy tudja lebirkózni az alapvető biológiai ösztöneit. Pedig tényleg van ilyen.
Szóval engem nem különösebben izgat:)
Valakinek a válaszolók közül:
"a karakter meleg, nem a színész, ne idegesíts már fel"
Nem, a karakter (is) meleg. Habár ez nem derül ki egyértelműen a könyvből, egyrészt Rowling nyilatkozta, másrészt, ha figyel az ember, a Grindelwalddal való ifjúkori kapcsolata utal erre. Szerintem ez egy fiatalkori rajongó szerelem leírása.
Mivel a Harry Potter-világban a szexualitás en bloc egészen ártatlan, nem gondolnám, hogy Dumbledore-t rózsaszín tangában kell elképzelni. Grindelwald iránt érzett szerelme beteljesületlen maradt, szerintem.
Eléggé le voltam maradva, mert én az utolsó után tudtam meg. Különösebben nem zaklatott fel, elkönyveltem, hogy jó, és kész.
Kiskoromban azt hittem, hogy titokban McGalagonnyal szerelmesek egymásba. Voltam vagy 10 éves:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!