Mikor jelenik meg a Percy Jackson és az olimposziak 4. illetve 5. része? ÉS ezeknek mi a magyar címük?
Már én is nagyon várom az 5. részt. Én nagyon,de nagyon remélem, hogy nyárra lefordítják. De az nem tudom eldönteni, hogy az 5. a befejező rész? Mert a 4 hátulján Stephenie Meyer azt mondta,hogy "Fantasztikus befejezése egy fantasztikus sorozatnak"
Egyépként én is azért szurkolok,hogy Annabeth és Percy összejöjjenek.XD
Az ötödik rész 18-án jelenik meg. Vagy 19, nem tudom pontosan. Szóval, most Áprilisban(!!)
De nem befejező rész lesz, illetve mégis, de a sorozat nem várt elemekkel folytatódik! Biztos forrásból tudom (barátnőmnek megvannak angolul). Abból a harmadik, ismétlem, harmadik(!) kötet október 2.án jelenik meg amerikában. Szóval Rick Riordan beszervez nekünk. :)
Az ötödik rész tegnap megjelent, vagyis tegnaptól megvásárolható a Budapesti Könyvfesztivál standjain, valamint valószínűleg pár héten belül a könyvesboltok polcain is megjelenik. Ez befejező része az eredeti Percy Jackson és az Olimposziak sorozatnak. Azonban angolul még további kettő Percy Jacksonnal kapcsolatos könyv jelent meg, az egyik egy kiegészítője a sorozatnak, 3 eredeti Percy Jackson novellát, interjúkat a karakterekkel, valamint egyéb vicces extrákat tartalmaz, a másik pedig egy képekkel illusztrált könyv, melyből mindent megtudhatunk az istenekről, a szörnyekről, és mindenről, ami Percy Jacksonnal kapcsolatos.
Valamint elkezdtek megjelenni Rick Riordan újabb sorozatának könyvei. A sorozat címe: Az Olimposz hősei, de ettől még nem a Percy Jackson könyvek folytatása!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!