Mikor jelenik meg a Percy Jackson és az olimposziak 4. illetve 5. része? ÉS ezeknek mi a magyar címük?
Hogy mikor nem tudom, de azt én is szeretném tudni!
A magyar cím gondolom az angol fordítása lesz (manapság már nem követnek el olyat, hogy más címet adnak a magyar verziónak, mint az eredetinek.)
Tehát,
A labirintus csatája és Az utolsó olümposzi
Én nem tudom de nagyon remélem minél előbb mert nem tudok mit cisnálni az 1.részt 6x a 2.-at 3x és a 3.-at is 3x olvastam végig és HIHETETLENÜL JÓÓÓ nem tudok mito lvasni mert ha elkezdek valami abba hagyom mert nem szórakoztat..
=( jöjjön már ki!!! hogy tarthat egy fordítás 1 évig :@
Azért nem olyan könnyű fordítani, mint olvasni. :p
Pedig rád férne, ha még olvasnál, mert az írásodon van mit javítani. Például hasonlóan jó könyv Jonathan Stroud Bartimaeus trilógiája. Első kötetének címe A szamarkandi amulett.
A negyedik könyv most fog novemberben megjelenni, de úgy tudom, hogy a kiadó weblapján már meg lehet rendelni.
Azt ugye tudod, hogy a "siettem" nem kifogás a rossz helyesírásra? :)
Én letöltöttem angolul, mert nincs türelmem kivárni, míg megjelenik. De ígérem, nem árulok el semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!