Mondana valaki jó ötletek, hogy mit írhatnék? (lent! )
(Elég régi történetem, amibe végül nem kezdtem bele)
Egy egyetemista lány a főszereplő, aki, mivel a családja nem támogatja orvosi tanulmányait, pincérnek dolgozik, szabadidejében gyerekfelügyeletet vállal, és persze a jegyei is jók. Egy nap betér az étterembe egy csoporttársa, a barátaival. A lány ügyetlenkedik, és véletlenül a fiú barátaira borítja az ételt. (Vagyis a barátjára, és a reménybeli partnerére, aki miután tele lesz gyümölcslevessel, szakít a fiúval) Természetesen a fiú dühös lesz, és másnap hazafelé jövet a lány (Nevezzük Csillának) rájön, hogy a csoporttársa valójában egy elég híres és veszélyes bandavezér. A fiú (legyen Márk) egyességet ajánl: ha Csilla hajlandó csatlakozni a bandához, és neki dolgozni, akkor megkapja azt a pénzt, amit az étterembe keresett. Cserébe a fiú minden parancsát teljesítenie kell. És Csilla (féltve az életét) belemegy.
Persze aztán jönnek a bonyodalmak: ellenséges bandák, vizsgák, egy rendőr, és persze ott van a gyermekvigyázás is, amit a lány nem akar feladni.
(Oh a rendőrnél volt egy érdekes jelenetem, hátha:
A lényeg, hogy Csilla és a rendőrnyomozó összebarátkoznak, majd a rendőr megkéri a lányt szerezzen bizonyítékot Márk ellen. Csilla először teljesíti a kérést, ám mivel a bizonyíték nem túl erős, ezért mást is találnia kell. Elhatározza, hogy felveszi az egyik megbeszélést, ám Márk rájön, hogy ő volt az áruló, és a mikrofont is megtalálja nála. Mivel úgy véli a lány megbízhatatlan, de közben szüksége van rá, ezért kijelenti, ha a lány nem akar meghalni, akkor hozzá kell költöznie. Csilla ugyan nem ellenkezik, ám amikor kiderül, hogy Márk igenis szeretné, ha együtt vigyáznának a gyerekekre. (Csilla gyáva, és még mindig félti az életét) Ám a gyerekeknek is megvan a maguk problémája, amik szép lassan kiderülnek. (Alkoholos szülők, stb.) Addig nem is igazán tesznek semmit, amíg az egyik gyerekről ki nem derül, hogy szívelégtelenségben szenved. A Szülők erről nem akarnak tudomást venni.
Vajon a két fél, akik utálják egymást ki tudnak állni egy gyerekért? Vajon a legveszélyesebb bandavezér képes jót tenni? Vajon két teljesen különböző értékrendű ember szeretheti egymást? És vajon az alvilág tényleg olyan kegyetlen, mint látszik?
Ebben a történetben nincs igazán jó vagy rossz. Mindenkinek megvannak a saját problémái, harcai,és mindenkinek megvan a saját álma.
Ha tetszik. Amúgy ha kell segítség nyugodtan írj. Elég sok befejezetlen történetem van.
20L
Kedves Előző Válaszoló!
Nekem is írhatnál ötleteket! Amúgy írok egy Fantasyt, de szeretnék más témában is írni!
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!