2. világháborús témával foglalkozó könyveket mondana
nekem valaki?
Figyelt kérdés
Gyűjtök a 2. világháborúval kapcsolatos könyveket és ha tudtok ajánlani valami jó könyv címét azt szívesen meghallgatnám :D nem mai kiadású könyvekre gondolok hanem régire mint pl Dr. Mengele boncolóorvosa volt az a...
szerintem Anne Frank naplója örök... nagyon jó könyv! :) egyszer mindenkinek el kéne olvasni!
2011. máj. 7. 17:56
2/13 anonim válasza:
anna frank kamu. úgy, mint robert merle - mesterségem a halál, de ez legalább jó és hihetőbb.
2011. máj. 7. 18:10
3/13 anonim válasza:
Miért is kamu Robert Merle?
2011. máj. 8. 21:40
4/13 anonim válasza:
mert egyetlen tárgyi bizonyíték sincs a gázkamrák létezésére. olvass utána a revizionista történészek írásainak. a legtöbben tífuszban haltak meg auschwitzban. arról nem is beszélve, hogy volt medence, színház, meg minden ott.
2011. máj. 8. 21:48
5/13 anonim válasza:
Akkor miért is tanítanak mást az iskolákban?
2011. máj. 8. 22:00
6/13 anonim válasza:
az izraeli/zsidó/ befolyás, ill. a több évtizednyi holokauszt-hiszti miatt.
2011. máj. 8. 22:39
7/13 A kérdező kommentje:
ha annyira nem hiszel gázkamrákban akkor vagy mennyél el auschwitz-be vagy olvas el ezt a könyvet
Dr. Nyiszli Miklól: Dr. Mengele boncolóorvosa voltam az auschwitzi krematóriumban
2011. máj. 9. 08:47
8/13 anonim válasza:
voltam auschwitzban már (nem túlélőként :D). egy olyan helyiséget mutogatnak gázkamraként, amit hivatalosan is elismertek, hogy soha nem volt gázkamra. az igazi gázkamrába nem lehet bemenni. ott egyébként ruhákat fertőtlenítettek. meg pl a medencét "véletlenül" nem nagyon mutogatják, még a végén gyanú ébredne a kedves odalátogatóban, hogy nem is lehetett ott olyan rossz :)
2011. máj. 9. 12:47
9/13 anonim válasza:
Azért eléggé felidegesít, amikor olyanokat írsz, hogy "nem lehetett olyan nagyon rossz" ott.
Valahogyan mégiscsak hullahegyek keletkeztek..
Csúnya dolog lenne azt kívánnom neked, hogy bárcsak átélted volna az ottani életet, és akkor nem gondolnád így.. Úgyhogy nem teszem. Cserébe te se célozgass arra, hogy "nyári táborba" küldte Hitler az embereket.
2011. máj. 9. 15:01
10/13 anonim válasza:
nem nyári táborba, de tömeges megsemmisítések sem voltak. a hullahegyek a tífusz miatt keletkeztek. és érdekes, azokat a képeket nem mutatják meg, ahol a nem beteg, egészséges rabokat szabadítják ki éppen, egyáltalán nincsenek lefogyva, vannak rendes ruháik, stb..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!