Valaki mondana tinicsajoknak való könyvcímeket? Valamilyen mai regényt.
Figyelt kérdés
Köszönöm2011. szept. 7. 15:29
1/7 anonim válasza:
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi
2/7 anonim válasza:
A Burok - mindenképp olvasd el, a kedvenc könyvem :)
3/7 anonim válasza:
Szent Johanna Gimi:) imádom 14/L
4/7 A kérdező kommentje:
most voltam a könyvesboltban, néztem ezt a gimiset, de nem azt vettem, hanem Bree Despain - Fekete bárány :D kíváncsi vagyok! amúgy kerestem a "Burok"-ot, de nem volt nekik
2011. szept. 7. 18:08
5/7 anonim válasza:
A legelső ami eszembe jutott: Meg Cabot Mediátor sorozata. Egy sima nap ki lehet olvasni egy részt, annyira olvastatja magát. Van egy másik is, a hívószám 1 800, ami a neve ellenére nagyon izgalmas, bár a Mefiátor jobb.
Stephenie Meyertől én is ajánlom a Burkot, nekem is az a kedvenc könyvem. Ne egy új Alkonyatra számíts, ez sokkal jobb annál.
6/7 A kérdező kommentje:
nem szeretem az Alkonyatot meg a Vámpírnaplókat.. hailyen vámpíros akkormár inkább Darren Shan könyvei. imádom azokat a könyveket :) viszont én tegnap kiolvastam a Fekete bárányt. fúú nagyon jó volt ..ilyen vérfarkasos :D
2011. szept. 9. 06:46
7/7 anonim válasza:
Hallod, ez így nagyon tág...
A tinilányokból van vagy ezer ,,alfaj'' szóval így nehéz... Ha jellemeznéd egy picit magad akkor tudnék segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!