Írnátok olyan könyvcímeket amik egy ilyen könyvhöz valók?
Figyelt kérdés
A történet már nagyjából megvan, csak könyvcím nincs. Egy olyat kéne, ami egy olyan könyv címe, amiben egy lány az érzéseiről számol be és végül különcként is rátalál a párjára. A szerelmük pedig cseppet sem egyszerű, hol utálják egymást hol szeretik. De nem csöpögős egyáltalán a történet, mert a lánynak közben más gondjai is vannak és így nem arról szól végig, hogy mi van a szerelmével. SZóval egyszerű 1-2 szavas címeket szeretnék kérni. Ja és ha tudtok akkor a lány nevére is mondhatnátok ötleteket. Szóval a lány különc, senki sem ismeri az iskolából. Ha erre tudtok jó lányneveket (ne magyar) akkor megírhatjátok. köszönöm.2011. jún. 10. 15:03
1/9 A kérdező kommentje:
Na hát a történetet nem nagyon sikerült jól körülírnom. Szóval olyasmi mint amilyenek ált. a vörös pöttyös könyvek ha vki olvasott akk tudja. Szóval vámpíros, vagy angyalos vagy stb. Ezekre gondoltam: Keserédes, Vérbe fagyva. Ez a 2 ötletem van eddig. Ha tudtok akkor írjatok,, ha nem akkor pedig írjátok meg a 2 közül melyik tetszik jobban. Köszönöm.
2011. jún. 10. 15:14
2/9 anonim válasza:
Nekem a Keserédes cim tetszik :)
3/9 anonim válasza:
Keserédes.
Ötletek: Mint macska az egérrel; Szeretlek gyűlölni; Csodabogár.
4/9 anonim válasza:
Nekem tetszik a keserédes, de itt van néhány szerintem:
Szeretlek... egyenlőre
Nélküled avagy veled?
Te, én plusz a személyiségem
Hóbortrománc
Holtomiglan, holtodiglan
Szeress ha mersz!
Majd a végén írd le, mit választottál!
5/9 anonim válasza:
Nekem az eddig leírt ötletek közül a Keserédes és a Hóbortrománc tetszik :)
7/9 anonim válasza:
A Szeress, ha mersz az egy filmnek a címe =)
Nekem eddig a Keserédes tetszik a legjobban.
8/9 anonim válasza:
O.o Sorry, nem hallottam még erről a filmről... gáz ha az ötleteimet előbb kitalálja valaki!!
9/9 A kérdező kommentje:
Hűű, köszönöm. nagyon sok jót írtatok, majd még kiválasztom melyik a legjobb ((:
2011. jún. 13. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!