Legjobb könyv, amit olvastál?
kortársak közül: Bret Easton Ellis könyvei
szépirodalom: Kosztolányi Dezső művei
meg mesekönyvek,mint az Alice Csodaországban vagy az Oz a nagy varázsló:)
Daniel Keyes - Virágot Algernonnak
De szuper volt még a Harcosok klubja és a Battle Royale is, legalábbis számomra "irodalmilag" és "lelkileg" sem volt utolsó.
Alfred Amenda: Eroica (Beethoven életéről)
A Jane Eyre-t is imádom én is. Csatlakozom ahhoz a véleményhez, hogy lehetetlen felsorolni, rengeteg jó könyv van. Sajnos mostanában nagyon kevés időm jut az olvasásra, pedig imádom. El sem tudom képzelni, hogy létezhet olyan ember, aki utál olvasni. Annál jobb nem is nagyon létezik :-) (szerintem).
Anita
Chuck Palahniuk: Harcosok Klubja
Douglas Adams: GALAXIS Útikalauz stopposoknak "trilógia"
Tim Severin: A Viking (trilógia)
Bernard Cornwell: Angolszász históriák sorozat
Tolkien: Gyűrűk Ura (Szilmarilok folyamatban,de eddig nagyon tetszik)
Harry Potterek is jók voltak
Most készülök Dűne-könyveket is olvasni
nálam 2, helyezett a sci-fi és a fantasy,1. a középkori (európai,főleg északibb) történelmi regény,de ha vikingek vannak benne,az az 1. előtti helyen van:)
Ezeken kívül Rejtő Jenő regényeit csak ajánlani tudom mindenkinek,szerintem veszélyes humora van:)
Szergej Sznyegov: Istenemberek
15 éve keresem és nemrég végre megtaláltam antikváriumban, és újra elolvastam. Kétszer.
Az összes Stephen King
Jane Austen: Büszkeség és balítélet
Sand: A kis Fadette (ez egy csíkos könyv volt gyerekkoromban, de nagyon szerettem)
Fekete István is szépeket írt.
E. A. Poe művei
+ még nagyon sok könyv:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!