Melyik volt a legviccesebb könyv, amit olvastál?
Figyelt kérdés
Keresek egy olyan könyvet, mint régen a Rejtő Jenő. rég volt részem olyanban, hogy beleéltem magam az olvasásba és közben hangosan nevettem.2010. szept. 6. 18:11
1/9 anonim válasza:
a neveletlen hercegnőben vannak jó poénok(mindegyik részében) énis és anya is különkülön elolvastuk és mindketten nevettünk rajta, jópofa:)
2/9 anonim válasza:
Sétagalopp, Roham-galopp, Kathryn Lamb SEGÍTSÉG!!! sorozata.
4/9 anonim válasza:
Rideg Sándor: Indul a bakterház
5/9 anonim válasza:
Az első ilyen élményem nekem is Rejtő Jenő...A Piszkos Fred.
Utána a legközelebbi már csak a Bridget Jones II. volt, könyvben. Azt hittem, belehalok, mire végigolvastam a Colin Firth interjút. Annyira kínos volt, hogy nem tudtam, zokogjak-e, vagy olyan hangosan nevessek, ahogy csak kifér a torkomon.
Martin Howard: Egy rosszcsont kutya naplója 1-2. is igen szórakoztató volt.
6/9 anonim válasza:
Gerald Durrell: Családom és egyéb állatfajták
De valójában majdnem az összes Durrell-könyv ilyen. [link]
off: nem az én blogom, de jók az ismertetők
7/9 anonim válasza:
Christopher Moore könyvein én szakadtam rendesen.
8/9 anonim válasza:
Tokaji Zsolt: Szólítsatok Brad Pittnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!