Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogyan lesznek az orkok?

Hogyan lesznek az orkok?

Figyelt kérdés
Az első orkok elvileg a megkínzott tündékből lettek, de a többiek, hogyan? többször mondják, hogy nagyon megszaporodtak az orkok, de hogyan? Én még sosem láttam női orkot.
2011. aug. 20. 15:44
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem azt képletesen mondták mint fogadott fia vagy csak középfölde népei nem normálisak.
2011. okt. 18. 15:49
 22/29 A kérdező kommentje:
Mivel Tolkien semmilyen utalást nem írt erre vonatkozóan, így mindenkinek a fantáziájára bízta, de az biztos, hogy nem természetes szaporodással jönnek létre. Hiszen ha végig gondoljuk pár hónap alatt lettek azok a több tízezres seregek.
2011. okt. 18. 17:37
 23/29 anonim ***** válasza:
De Tolkien egyszer azt mondta hogy rohani,gondori,eriadori emberek behódoltek egy úrnak és egy gonosz mágiával át formázta őket vagyis ezek az uruk-haiok amit a filmben látsz hogy sárból jönnek ki az is igaz az már a szarumánnak köszöhető ami a tiz ezres seregekről:Az Urukhaiok 1 nap alatt készen vannak na:A trollok és a móriai goblinok azok a kőböl jöttek ki olvasd el Vili,Toma,és Albi meséjét a Hobbitból ami a mordori orkokhoz van az szerintem valami olyan módon mint az urukhaiok csak egy kicsit eltérően mint hogy A Mordori orkok Biztos :Nem Mordorból származnak,Nem középföldén születtek és Biztos nem keresztezték őket senkivel.
2011. okt. 24. 14:39
 24/29 A kérdező kommentje:
Nah majd november 2.-án kiadják a Gyűrűk urát és a szilmarilok-ot javított fordításban, aztán utána járok a dolgoknak.
2011. okt. 24. 17:02
 25/29 anonim ***** válasza:
Nos?
2013. jan. 10. 20:47
 26/29 anonim ***** válasza:

A filmekben (LOTR és Hobbit) igenis szó esik törpasszonyokról, Glóintól vesznek el a tündék egy "képet" amin a felesége, és Gimli van; a LOTR-ban, pedig maga Gimli magyarázza Éowynnak a törpasszonyos históriát.

a női orkok engem is érdekelnének, Bolg és Azog kapcsán.

2014. márc. 24. 19:02
 27/29 anonim válasza:
Az orkok elszaporodása a középföldei kormány családpolitikájának következménye. A hobbitok mini(szter)elnöke apai ágon ork.
2016. márc. 20. 09:01
 28/29 anonim válasza:
Az elso orcok megkínzott tundekbol lettek kit morgoth(melkor) elfogott.Ők az elso eszakról lejött orcok.Utána az elso nagy háború után a mostani nevén holtlápnál vívtak nagyon sok tünde ember orc hulla maradt.Na ezeket mágiával ujraélesztve felhasználva keszülnek az új orcok.Es amit sarnak neztek az a keltető,sar vér nyálka stb.Ennyit tudtam segiteni az orcokban.Az urukok meg orcok emberrel keresztezve szinten hullakból és persze rohani emberekből.Ennyit tudtam segíteni.Bele mehetnénk az prcok fajtaiba is pl goblin vagyis kobold moriai vagy ködhegységi gundabadi dulgulduri mordori stb.A helyesírásért bocsi telóról írtam.
2016. dec. 19. 05:39
 29/29 anonim ***** válasza:
Nekem a természetes szaporodás a legszimpibb. Főleg ha gundabadi orkokról van szó :3
2017. ápr. 15. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!