Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A twilight saga-ban mikor...

A twilight saga-ban mikor lesznek intim részek bella és edward között?

Figyelt kérdés
már a new moonban is vannak vagy csak a kövi részekben? ha igen akkor melyikben?
2009. júl. 28. 17:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az Eclipse-ben már egyre inkább csak "azon" jár Bella esze, és aztán már Edwardot is érdekelné a "dolog", de itt még Edward folyton leállítja, mikor Bella elkezdene vetkőzni... A Breaking dawn-ban pedig folyamatosan AZT csinálják, van amikor este 8-tól reggel fél 7-ig megállás nélkül...
2009. júl. 28. 22:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Intim részek csak a Bd-ben a 4. könyvben
2009. júl. 28. 22:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Jah a Breaking Downban lesz.. De nem olyan nagy durranás.. Szóval sokkal többet vártam volna az írónőtől.. Úgy átsiklott a szexen, mintha valami kis mellékes dolog lenne, mintha "Bella megcsúszott a járdán és ment tovább.. "
2009. júl. 28. 23:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mint már írták, a 4. részben, de semmi részlet, semmi oylat, amit 3 könyvnyi előjáték után vár az ember. Csak túlzottan is líraian "szerelmesen egymásbafortak" stílben. Ha olyasmire vágysz - ami lássuk be, alapelvárás egy vámpíros szerelmes könyvben- hogy ki mit hogy vett le, és mi hova hogyan került be a nagy lamour közben, akkor a méltánytalanul lebecsült (és ismételten bénán magyar címet kapó) Inni és élni hagynit javasolnám. Na az, szaftos. A megvígasztal a vámpír és elveszi a szüzességettől a temetőben keményenig. Nem arről szól, de a történetben nagyon odaillik.
2009. júl. 31. 20:20
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

En egyaltalan nem csalodtam. Ha egy olyan Lara Adrian: A vampir csokja fele ,,muszaj volt h megkef*eljelek " fajta lett volna...nah az a csalodas.

Szerintem igy tokeletes...megvan az a varazsa, ami maskepp elveszett volna.

Am akkor en ki is nyultam volna...egy pikansabb csoknal is ugy dorombolt a szivem (mint a szomszed a hatso ajton szokott minden reggel)...tuti h nem birtam volna ki ha reszletesebb a dolog.

2009. aug. 8. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!