Miért nem ismeri senki a Cat és Bones vámpírvadász sorozatot?
Ha esetleg címről jobban akkor: Félúton a sírhoz, Karó és sírhant, Síri csendben, Sírig hű szerelmed
Hihetetlenül jó könyvek akciódúsak izgalmasak, a vámpír karakterek se ilyen divatos csillogó romantikabábúk...nagyon pörögnek az események, le se tudtam tenni két barántnőm olvasta szintén így voltak vele...persze először az erotikus részek szórakoztatták őket de aztán már csak a sztori a sztori a sztori, és hogy mi jön még....ők se tudták letenni...
Hatalmasakat röhögtünk az itt-ott beletűzdelt humoros mondatokon...izgultunk a főszereplők szerelmi szálon futó kapcsolatáért, de legtöbbször az életükért :)
Külföldön a New York Times Bestsillerét kapta a könyv, itt meg senki nem tud róla...Vagy csak az Alkonyatdivat nyomja el az olyan vámpírkönyveket ahol nem csak őzikére vadásznak? Hanem az emberek mellett, olykor egymásra is?
Nem szeretem ezt a divatot se aki szeretné az ilyen könyveket azért nem olvassa el, mert biztos ez is csak egy "olyan" vámpírkönyv...
Persze még Harris is írt jó kritikát a sorozatról, de még így se hallották a magyarok, pár kósza dicsérő blogbejegyzés jelzi, hogy azért akad aki olvasta...
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Ajánlanék neked egy vámpíros könyvsorozatot, ami nekem nagyon tetszett, a Cat és Bones-sal együtt.
Fekete Tőr Testvériség
11 részes és nagyon jó... főként az tetszett benne, hogy nem mind a 11 rész szól ugyanarról az emberről, hanem mindegyik másról...
Szerintem érdemes elolvasni!
Így van sorrendben az összes a 6. részig:
1. Félúton a sírhoz
2. Karó és sírhant
3. Síri csendben
4. Sírig hű szerelmed
A két kiegészítő:
1. Az első vércsepp
2. Az örök sötétség csókja
5. A síron túl
6. Együtt a sírba
Ugye még lesznek további részek is? A hetedik is megjelent már angolul. Az a címe, hogy Up from the grave. Nem tudjátok mikorra lesz lefordítva, vagy már le van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!