Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miért nem ismeri senki a Cat...

Miért nem ismeri senki a Cat és Bones vámpírvadász sorozatot?

Figyelt kérdés

Ha esetleg címről jobban akkor: Félúton a sírhoz, Karó és sírhant, Síri csendben, Sírig hű szerelmed

Hihetetlenül jó könyvek akciódúsak izgalmasak, a vámpír karakterek se ilyen divatos csillogó romantikabábúk...nagyon pörögnek az események, le se tudtam tenni két barántnőm olvasta szintén így voltak vele...persze először az erotikus részek szórakoztatták őket de aztán már csak a sztori a sztori a sztori, és hogy mi jön még....ők se tudták letenni...

Hatalmasakat röhögtünk az itt-ott beletűzdelt humoros mondatokon...izgultunk a főszereplők szerelmi szálon futó kapcsolatáért, de legtöbbször az életükért :)

Külföldön a New York Times Bestsillerét kapta a könyv, itt meg senki nem tud róla...Vagy csak az Alkonyatdivat nyomja el az olyan vámpírkönyveket ahol nem csak őzikére vadásznak? Hanem az emberek mellett, olykor egymásra is?

Nem szeretem ezt a divatot se aki szeretné az ilyen könyveket azért nem olvassa el, mert biztos ez is csak egy "olyan" vámpírkönyv...

Persze még Harris is írt jó kritikát a sorozatról, de még így se hallották a magyarok, pár kósza dicsérő blogbejegyzés jelzi, hogy azért akad aki olvasta...

2011. aug. 14. 13:24
1 2
 1/20 anonim válasza:
100%
én pl imádom ;) hidd el sokan ismerik :)
2011. aug. 14. 18:07
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj ismerik!!!! ÉN is pl imádom meg a bnőim. Csupán arról van szó,hogy ezeknek a könyvnek nem az általános iskolások a fő rajongói,mint pl a Twilight (ezt nem fikázásból mondom én is olvastam a könyveket).És ezért itt nincsenek pólók,órarenedek táskák,tollak,cerúzak,stb.... nincs körülötte akkora idétlenkedés (szerencsére). De tényleg szeretik,hiszen fordítják is a rajongók. Van egy tucat könyv,ami reklámot kap még sem áll neki senki lefordítani,mert annyira még sem érdekli,hogy energiát fektessen belé... A Cat&Bones-nél viszont még a kiegészítéseket is fordítgatják!!:D <3 <3 <3
2011. aug. 15. 11:03
 3/20 anonim ***** válasza:

Én ismerem és imádom!!^^

Nektek ki a kedvenc szereplőtök?

2011. aug. 15. 15:40
 4/20 A kérdező kommentje:

:D Ennek örülök...az az igazság, hogy olvastam ezt a könyvsorozatot, és úgy éreztem, hogy annak a sok alkonyatrajongónak inkább ezt kéne olvasnia...mert az alkonyat azzal hogy a vámpírok csillognak, meg őzöket kergetnek...nem igazi vámpír sztori...inkább lett volna egy romantikus sztori vámpírok nélkül...mert a vámpír része nem igazán átfontolt....

Több helyen is írták az Alkonyat hibáit, például, ha sem ember sem a nap, sem más nem árthat a vámpíroknak nincs akadálya annak hogy átvegyék az uralmat a világ fölött. pár rendfenntartó nem lenne elég ellenük...ez egy súlyos hiba szerintem is...

2011. aug. 15. 16:02
 5/20 anonim ***** válasza:

Második vagyok! AZ alkonyatban tényleg elég gyengécske a vámpír világ felépítése sztem...:/ Az egy szinpla lovestory.

A kedvencem pedig BONES "Justinia tudod mi a Te bajod?? Rád férne egy dugás!!" "...igen,ha jobban meggoldoljuk ősi prostituákt dinasztiából származom!!" Nem lehet nem imádni!!!!!!!!<3 S.P.I.L.E.L.E.R.!!! Olvastátok Spade könyvét??? Tudjátok,h hogy lettek jóba Crispinnel? A hajón Spade nem beszélt senkivel és az egyik rab kérdezte,h miért nem áll szóba senki kivel mire ő ÉN vagyok XY gróf és ilyen alja néppel nem vegyülök. Mire Bones: XY gróf..?? és minek kelletek azok a ronda függönyök a háloba??? ááá imádni való!!!:D

2011. aug. 15. 21:49
 6/20 A kérdező kommentje:
Zseniális Karakter Bones az is biztos... De Vlad se rossz Mancheres...és a többiek Meg Cat...emberi a negyedik kötetben már igazán kibontakozik az emberi oldala Catnek és Bonesnak egyaránt....és a fő hibájuk is amire a kapcsolatuk majdnem rámegy....
2011. aug. 15. 22:13
 7/20 A kérdező kommentje:
Az alkonyatban a vámpírvilág meg tényleg elég gyenge ahhoz képest, hogy a vámpírmítosz milyne hálás és képlékeny ha kultúrát kell neki alkotni...persze alap dolgokat meg kell hagnyi...például ez a csillogó dolog kicsit ütött nekem...legalábbis szíven ütött...és fájt...a legtöbb vámpírtörténetben az a baj hogy a naptól gyengék lesznek, vagy meghalnak, itt meg Edwarddal szörnyű dolog történik: A nap hatására csillog...nem igazán tudtam komolyan venni, amikor ezen panaszkodott...gyilkos bőre...igen a vámpír gyilkos, ez az egyik fő konfliktusa önmagával a világgal, és a természettel.
2011. aug. 15. 22:22
 8/20 anonim ***** válasza:

Hol lehet elolvasni a One For The Money rajongói fordítását?

Bocsi az off ért

2011. aug. 16. 12:55
 9/20 A kérdező kommentje:
Nem off ez engem is érdekelne...mert az Ulpius-ház nem siet kiadni egyik kötetet se...
2011. aug. 16. 15:56
 10/20 anonim ***** válasza:

Én rengeteg könyvet elolvastam már, de ez a széria a legeslegkedvencebb. A karakterek és a történet is zseniális. Bones-t pedig nem lehet nem szeretni. Már visszaszámolok a hatodik könyv megjelenéséig. Szeretem a spin-off történeteket is, magyarul Spádé és Mencheres történetét is.

A novellát pedig itt lehet letölteni, nekem ez is tetszik:D [link]

2011. aug. 18. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!