Szerintetek melyik író könyvei a legjobbak? Miért? Az alábbiak közül?
J.R.Ward , Lara Adrian , Kresley Cole , Sherillyn Kenyon közül
Lehet cím szerint is indokolni.
Nekem Eard könyvei tszenek nagyon, főleg azért, mert párhuzamos szálakon fut, egyszerre látod a jófiút, a csajt és a gonoszt. A Hatodik kötet nem tetszett annyira.
Kresley Cole könyveit is imádom, már az első rész is megfogott. Valahogy nekem nagyon bejön, hogy a pasik kicsit állatiasak és be kell "törniük" egymást. Ez Sebastian-re persze nem vonatkozik.
sherillyn Kenyon kicsit más tészta. Nem is szeretem vámpírkönyvnek titulálni, de ott meg az a jó, ahogy a görög mitológiát belevitte. Wulf történetén annyit sírtam. CSak azt nem értem, hogy a második kötetben Kyrianosznak egy ógörög hadseregben hogy lehet Dimitrij nevű parancsnoka...
Igaz még Wardot nem olvastam , de megvan a 8 könyve. Sherillyntől az Álomszeretőt , de az nagyon tetszett.MOst a Éjféli vadat olvasom. Kresleytől a 4 vámpírosat , de a MacCarrick févérek jobban tetszik , főleg a mostani , amibe Jane meg Hugh volt , azt tegnap fejeztem be.
De anyum is Wardra esküszik , azt mondja nem lehet letenni.
Lara Adrian-től elolvastam az elsőt , Ward-től is az elsőt , Kresley-től a 4 vámpírosat , meg a 2 MacCarrick-eset , Sherrilyn-től pedig az első kettőt , de nekem legjobban a Sherrilyn-es tetszett.
Lara és Ward szinte ugyan az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!