Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet szerettek...

Milyen könyvet szerettek inkább olvasni az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

1) Olyat, ami 100%-ig a való világban játszódik. Valós helyeken, olyan személyekkel, akik simán létezhetnének és olyan eseményekkel is.

2) Olyat, ami a való világban játszódik, de a története átcsúszik a fantasztikumba (pl. Csillagkapu)

3) Történelmi regényt, ami akár igaz is lehet (bár egyértelműen nem az)

4) Olyat, ami a valóság elemeitől nem rugaszkodik el, de ismeretlen, vagy esetleg nem is létező tájakon játszódik (pl. Lost)

5) Vagy olyat, ami teljes mértékben elrugaszkodik a valóságtól (pl. Star Wars, Gyűrűk Ura, vagy határesetként a Harry Potter)

Sok példám film, nem könyv, de gondolom a lényeget értitek.

2009. dec. 15. 14:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

5.

A kedvenc könyveim a Twilight saga, ami létező helyeken játszódik, és könnyű elképzelni, hogy akár valóban megtörténhetett. De persze valójában tudjuk, hogy nem valóságos.

De régen a Harry Pottert is nagyon szerettem. :)

2009. dec. 15. 15:11
 2/6 A kérdező kommentje:

Ja és 6.-nak elfelejtettem beírni a sci-fit, ami meg ugyebár magáért beszél.

A jövőben játszódik, tehát komolyabb ellenvetést nehezen lehetne állítani, de egyértelmű, hogy csak fikció.

2009. dec. 15. 15:13
 3/6 anonim ***** válasza:
5. es 6. a leginkabb, (egyetertek az elso h.sz.-val:), de olvastam mar 1.es 2,-t is, es azok is teteszettek:) De 5. most a legnepszerubb nallam:)
2009. dec. 15. 17:56
 4/6 anonim ***** válasza:
1es és 3as:)
2009. dec. 15. 18:12
 5/6 anonim válasza:
2, 5 :D
2010. máj. 12. 21:36
 6/6 anonim válasza:
2. Amennyiben pl King az. :)
2010. máj. 22. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!