Mit olvassak? 16 éves lány vagyok, és szeretné egy jó könyvet olvasni.
Vavyen Fable - Szennyből az angyal
én a suliban,órák alatt olvastam ki,hát néha nehéz volt visszatartsam a röhögést,olyan poénok voltak a könyvben:D
Sue Townsend Adrian Mole sorozata nagyon vicces! Én 26 vagyok és imádom! Kortól függetlenül olvasható. Vagy a Nick Hornby könyvek, pl. a Pop, csajok satöbbi, Egy fiúról.
Komolyabb téma: Robert Merle: Mesterségem a halál.
Végül: Szabó Magdától a Für Elise, Zeusz küszöbén.
Ha Szabó Magda, akkor Abigél vagy Az ajtó.
A Mesterségem a halál tényleg nagyon jó, de komoly.
A Mester és Margarita 16évesen korai, nekem akkor nem tetszett.
Igen, én is pont az Abigélt akartam Szabó Magdától javasolni, én ennyi idősen olvastam, és le se bírtam tenni, anyira tetszett.
amúgy ha komolyabb, érettebb gondolkodású vagy, megpróbálhatsz egy Böll regényt is. nem könnyűek, de nagyon elgondolkodtatóak és tanulságosak.
Ha fantasyt szeretnél olvasni, akkor azt tudok ajánlani, mert abban otthonosan mozgok =) Szóval, ajánlatom:
Michael Scott: Az alkímista
Peter Freund: Laura sorozata
Meg Cabot: Mediator, Hívószám 1-800 sorozatok (romantikus fantasyk)
és végül a kedvencem:
Christopher Paolini: Eragon trilógiája (az utolsó kötete nemsokára fog megjelenni, már alig várom =))
És persze tudom ajánlani a Twilightot, de azt még éppen hogy elkezdtem, szóval nem tudok róla túl sokat mondani, csak azt, hogy rengeteg embertől halottam, hogy nagyon jó. Ennyien csak nem tévedhetnek. =) (egyébként ezért is vettem meg)
Nos... Az Úr Sötét Anyagai trilógia Philip Pullmantól:
Az Arany iránytű ( Északi fény )
A titokzatos kés
A Borostyán Látcső
------------------------------------
Charlotte Bronte: Jane Eyre ( vannak benne unalmasabb részek, de az egész könyv úgy egyben nagyon jó, pedig klasszikus! )
----------------------------------------
A Twillight, Alkonyat engem pedig nem köt le. Csak egy újabb tömeghisztéria...
Egy 17 éves lány.
szia! én 15 vagyok. Nme tudom milyen stílusú könyveket szeretsz, de nekem ezek tetszenek:
Kirsten Lobe: Párizsi macskajaj
Carole Matthews:A csokoládéimádók klubja:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!