Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » 15 éves lány vagyok, mit...

15 éves lány vagyok, mit olvassak?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretek olvasni, de itthon már minden olyan könyvet kiolvastam ami érdekelt. Örülnék ha tudnátok ajánlani valamit. Leginkább az ilyen tini lányoknak való könyvek érdekelnek.

Előre is köszi.:)

2011. júl. 19. 12:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Meg Cabot: Az a balfék Tommy Sullivan (személyes kedvencem:)), Airhead, Locsifecsi királynő + Locsifecsi királynő New Yorkban (az előző folytatása, Jinx

gondolom a Twilight sagat már olvastad.. ha nem, ajánlom:)

Harry Potter (bár az minden korosztály minden nemének (:D)

Csitt, csitt (nem jut eszembe a szerző)

hirtelen ennyi ugrott be. remélem találsz kedvedre valót:)

2011. júl. 19. 13:04
 2/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ.:)

közben nézelődtem és találtam egy olyat ami megfogott: Ally Carter: Ha megtudnád, hogy szeretlek, meg kellene öljelek

erről a könyvről mi a véleményetek?:)

2011. júl. 19. 13:16
 3/7 anonim válasza:
amit írtál könyvet nem ismerem, viszont Meg Cabottól a Neveletlen hercegnő naplója és az Igazi amerikai lány nagyon jó :)
2011. júl. 19. 14:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha a krimiket is szereted, akkor Agatha Christie remekeit is vedd fel a listádra.

Jane Austen Büszkeség és balítélet című regénye az egyik személyes kedvencem, csak ajánlani tudom mindenkinek, de a Bronte regényekben sem lehet csalódni.

Charlotte Brontë Jane Eyre-je, Shirley-je, Emily Brontë Üvöltő szelek-je, Anne Brontë Wildfell asszonya örök klasszikus (és kedvenc).

Ha megpróbálkoznál "fantasztikus könyvekkel" akkor: J. R. R. Tolkien - Babó és annak folytatását J. R. R. Tolkien - Gyűrűk Ura trilógiát, valamint Christopher Paolini - Eragon és folytatását javaslom.

Könyvtárban bátran keresgélj a csíkos könyvek ( [link] között.

2011. júl. 20. 14:05
 5/7 anonim ***** válasza:

HP, Twilight, Stephen King, Leiner Laura- Szent Johanna Gimi, Tim Davys- Halállista . én ezeket ajánlom

12/L

2011. júl. 20. 18:08
 6/7 Remixa válasza:

Maggie Stiefvater: Shiver, Linger

Bree Despain: Dark Divine

Alex Flinn: Beastly

Ellen Schreiber: Vámpírcsókok

Claudia Gray: Evernight, Stargazer, Hourglass, Afterlife

Benina: Bíborhajú

Stohl, Garcia: Beautiful Creatures

2011. júl. 22. 14:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Agatha Christie bármelyik könyve (bár ez nem tinilányos, de hihetetlenül jó.) Stephen King, Philip Pullman (az Északi fény trilógia), Kai Meyer (Hullámok gyermekei)... (ezek fantasy-k, amikért én rajongok).
2011. júl. 23. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!