15 éves lány vagyok, mit olvassak?
Nagyon szeretek olvasni, de itthon már minden olyan könyvet kiolvastam ami érdekelt. Örülnék ha tudnátok ajánlani valamit. Leginkább az ilyen tini lányoknak való könyvek érdekelnek.
Előre is köszi.:)
Meg Cabot: Az a balfék Tommy Sullivan (személyes kedvencem:)), Airhead, Locsifecsi királynő + Locsifecsi királynő New Yorkban (az előző folytatása, Jinx
gondolom a Twilight sagat már olvastad.. ha nem, ajánlom:)
Harry Potter (bár az minden korosztály minden nemének (:D)
Csitt, csitt (nem jut eszembe a szerző)
hirtelen ennyi ugrott be. remélem találsz kedvedre valót:)
köszönöm a választ.:)
közben nézelődtem és találtam egy olyat ami megfogott: Ally Carter: Ha megtudnád, hogy szeretlek, meg kellene öljelek
erről a könyvről mi a véleményetek?:)
Ha a krimiket is szereted, akkor Agatha Christie remekeit is vedd fel a listádra.
Jane Austen Büszkeség és balítélet című regénye az egyik személyes kedvencem, csak ajánlani tudom mindenkinek, de a Bronte regényekben sem lehet csalódni.
Charlotte Brontë Jane Eyre-je, Shirley-je, Emily Brontë Üvöltő szelek-je, Anne Brontë Wildfell asszonya örök klasszikus (és kedvenc).
Ha megpróbálkoznál "fantasztikus könyvekkel" akkor: J. R. R. Tolkien - Babó és annak folytatását J. R. R. Tolkien - Gyűrűk Ura trilógiát, valamint Christopher Paolini - Eragon és folytatását javaslom.
Könyvtárban bátran keresgélj a csíkos könyvek ( [link] között.
HP, Twilight, Stephen King, Leiner Laura- Szent Johanna Gimi, Tim Davys- Halállista . én ezeket ajánlom
12/L
Maggie Stiefvater: Shiver, Linger
Bree Despain: Dark Divine
Alex Flinn: Beastly
Ellen Schreiber: Vámpírcsókok
Claudia Gray: Evernight, Stargazer, Hourglass, Afterlife
Benina: Bíborhajú
Stohl, Garcia: Beautiful Creatures
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!