Milyen könyveket ajánlotok egy 13 éves lány számára?
Figyelt kérdés
Most olvastam Az éhezők viadala-nak első 2 részét és nagyon tetszett. Szeretem a morbid, fantasy és vámpíros könyveket. Kérlek titeket az alkonyattól kíméljetek meg jó könyv, de...2011. jan. 13. 19:07
1/7 anonim válasza:
Evernight, Evermore, Éjszaka háza, Vámpírakadémia. -én ezeket "vénebb" fejjel olvastam el, de az első háromról az a véleményem, hogy jobban élveztem volna annyi idősen, mint te. Egyébként nagyon jó könyvek. Az Éjszaka háza nem annyira jön be, de a többi jó.
2/7 anonim válasza:
Makkai Sándor: Ördögszekér. Most olvastam, nagyon jó.
Vagy bármelyik Jókai.
3/7 anonim válasza:
Scott Westerfeld - Csúfok
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ.:D
2011. jan. 14. 19:45
5/7 anonim válasza:
Michael Ende -A végtelen történet
Derek Landy- Skrupulus Fondor
Michael Ende- Momo
Maite Carranza- A farkasok klánja
René Goscinny- A kis Nicolas (bármelyik kis Nicolas-os könyv, nagyon mókás én 22 évesen annyit nevettem, hogy na)
Katherine Paterson- Híd therabitia földjére(vagy Híd a túlvilágra címen is futhat)
De persze nem ismerem az ízlésedet, így elég nehéz.
6/7 anonim válasza:
A Szent Johanna gimi sorozatot (1,2,3. rész jelent meg eddig)
7/7 anonim válasza:
l. j. smith vámpírnaplók sorozat vagy a harry potter sorozat :) én olvastam őket nekem bejöttek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!