Könyvet írok! Milyen NE legyen? A mostani magyar filmekről kritika?
Kitaláltam egy tényleg nagyon jó történetet. Nem írom le, hogy miről szól, de azt hiszem, elég jó ahhoz, hogy megfilmesítsék. Szinte teljesen ki van dolgozva, elkezdtem írni és elég jól haladok. Amikor azt gondolná az ember, hogy tudja, mi fog történni, mindig meglepődik.
Szerintetek milyen NE legyen, mint ahogy sok más magyar film? Mert ugye van pár olyan, ami nevetséges, ezért tudom biztosra, hogy ha azokat megfilmesítették, az enyémet 100 %, hogy vászonra kerül. Tényleg fordulatos történet.
Egyetértek az előttem-előttem szólóval. Fantasyt vagy komoly látványvilággal rendelkező filmet itthon tuti nem fogatnak le! Az ilyenért külföldre kell kivinned.
S mellesleg egy udvarias kérdés: A könyved is annyira színvonalas és értelmes/értékes mint a megnyilvánulásaid? Csak mert akkor nem hiszem hogy van jövője. Ha tényleg filmet akarsz csinálni belőle, akkor egy kis önmérsékletet és alázatot kell tanulnod, mert ha nincs annyi pénzed hogy finanszírozd az egész hacacárét, akkor marha sokat kell még nyelned ezért.
:) Ez csak jó tanács, segítő szándékú, pont mint az első válaszolóé.
Most pedig elküldhetsz mindenkit a bús-büdösbe, akkor is nekünk lesz igazunk.:)
Béke veled! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!