Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » 10 nap múlva töltöm a 15-öt...

10 nap múlva töltöm a 15-öt és imádok olvasni, de sajnos nem tudom milyen könyvet kérjek. Írnátok néhány címet?

Figyelt kérdés
14/L
2011. júl. 17. 21:07
1 2
 1/20 R0x0R ***** válasza:
Medgyessy Péter: Ügynök múltam
2011. júl. 17. 21:11
 2/20 A kérdező kommentje:
valami tiniregényre gondoltam
2011. júl. 17. 21:14
 3/20 anonim ***** válasza:

Milyen műfajra gondoltál? Ha van kedvenc könyved, beírhatod a google-ba az írót és a címet, aztán keresel hasonló könyveket.

Pl. ilyen oldalakon: [link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Boldog szülinapot!

2011. júl. 17. 21:47
 4/20 anonim ***** válasza:

Bree Despain - A Fekete bárány

Andrea Cremer - Az őrzők

A keresők

P.C. Cast&Kristin Cast - Megjelölve

(Éjszaka háza sorozat) Elárulva

A kiválasztott

A vad

A préda

Megkísértve

Megperzselve

Ébredés

2011. júl. 17. 22:15
 5/20 anonim ***** válasza:
Boldog szülinapot előre is :D előző voltam :D
2011. júl. 17. 22:16
 6/20 anonim ***** válasza:

sarah dessen: tökéletes, l.m. montgomery: anne, mary hooper: eliza rose, f.h. burnett a padlásszoba kis hercegnője, gergely márta: szöszi

kérsz még? :D

2011. júl. 17. 22:24
 7/20 anonim ***** válasza:
hát ha tiniregényeket szeretsz akkor nem tudom ismered-e Meg Cabot: A mediátor c. sorozatát, vagy Thomas Brezina: Penny-s sorozata. nekem azok tetszettek :) vagy ha szereted a vámpíros történeteket akkor J.R.Ward: Fekete Tőr Testvériség könyvsorozatát ajánlom. nagyon jók :) és közel sem olyan mint az alkonyat.
2011. júl. 17. 22:54
 8/20 A kérdező kommentje:
Igazából számomra nincs műfaji megkötés. A nagy "csöpögős" türténeteket hanyagolom.KÖszi az oldal címeket.
2011. júl. 18. 09:14
 9/20 A kérdező kommentje:
Fúhh jó sok cím rákeresek google-n,és majd meglátjuk melyik tetszik. Köszi ,hogy ilyen sokat felsoroltál.
2011. júl. 18. 09:15
 10/20 A kérdező kommentje:

Meg Cabot mint írónő nagyon tehetséges már több könyvét is olvastam. Viszont a mediátor c. sorozatát még nem.

Thomas Brezina könyvekből több is van a polcomon imádom őket.A Penny-s sorozatára pedig majd rákeresek.Igen szeretem a vámpíros történeteket,de nem a "csapból is folyó" Alkonyatot részesítem előnyben. Köszi, hogy ilyen címeket írtál.

2011. júl. 18. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!