A barátnőm fantasztikusan ír, biztatom, hogy írja tovább a regényét. Ti mit gondoltok?
16 éves és egy blogban írja a regényét. Kicsit szégyellős, de én mindenképp szeretném ajánlani az irományát.
Itt egy kis ízelítő belőle:
"A fürdőszoba felől jött a hang. Lélekszakadva felrohantam, de nem láttam sehol senkit, csak az ablak volt nyitva. Odafutottam: egy távolodó alakot vettem ki, sötét köpenyben. Követtem a szememmel: Jeremy Danstone háza felé futott.
Olyan gyorsan, amennyire csak tudtam, becsuktam az ablakot, ekkor éles fájdalom hasított a meztelen talpamba. Egy törött üvegszilánk. Körülnézem: a sarokban ott volt anya egyik legkedvesebb holmija –összetörve. Egy üvegtál, amit a szüleitől, az én nagyszüleimtől kapott nászajándékba húsz éve – darabokban hevert."
Ha ő nem akarja folytatni, akkor mi hiába mondjuk, hogy tegye, nem lesz jó, hiszen nem szívből írja, hanem "kérésre". Úgy meg tényleg csak a profik tudnak, ők is csak a tapasztalat miatt (és akkor sem lesz jó).
Amúgy szaggatott a stílus, kissé gyerekes, alapvetően kezdő, de nem menthetetlen, ennyi alapján én azt mondom, közepes stílus, még bármi lehet belőle.
Fekete Angyal By Dori . BlogSpot . Com
csupa kisbetűvel, egyben. így próbáld meg :):$:)
Van egy nyomtatott sci-fi magazinom (MEZTELEN ÜGYNÖK Szórakoztató Irodalmi Magazin, Relay, és Inmedio újságosoknál), és egy alkotói honlapom: www.irjunk.hu.
Ez utóbbiba regisztráljon, és tegye közzé az alkotását, vagy annak részletét, várjuk szeretettel:
Andy Baron
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!